Henrik Nielsen

+45 40 85 89 33
henrik@nielsenmanagement.dk
Silkeborg
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

I mit bestyrelsesarbejde er mit udgangspunkt en stærkt kommerciel synsvinkel ! virksomheder lever af kunder. . Jeg bidrager med en meget bred forretningsforståelse, idet jeg har løst opgaver for mere end 130 nationale og internationale virksomhede...

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har solid erfaring som bestyrelsesmedlem, både fra kommercielle og fra friville organisationer. Har bestyrelses erfaring med at skabe vækst, risikostyring, håndtering af kriser, egerationsskifte m.m.
Bestyrelsesuddannelse INSEAD - Executive Board Programme, samt mange kursusdage og konferencer om det professionelle værdiskabende bestyrelsesarbejde. MBA og HD Organisation
Personlige egenskaber Holder fokus på ejeren og virksomhedens situation. Jeg er direkte og ærlig i min kommunikation. Min tilgang til problemløsning er analytisk, resultatorienteret og praktisk. Med et optimistisk sind.
Strategiske Kompetencer Strategisk og forretningsmæssig udvikling, implementering, salg og afsætning specialist, organisationsudvikling, forandringsprocessor. Salg, opkøb og fusion af selskaber. Turn around.
Funktionskompetencer Toplederniveau som ejerleder, ceo, direktør, salgsdirektør. Desuden kompetence som projektleder, key account manager, sælger, elektriker. Har haft P&L ansvar i mere end 20 år.
Implementeringskompetencer Jeg har fokus på, at det strategiske og operationelle niveau bindes sammen til en stærk implementeret enhed. Det er sammen vi vinder.
Branche erfaring Industri, bank, leverandør til og aktører i byggebranchen, grossist, handelsvirksomheder, tekstil, IT, halvoffentlige, non-food dagligvarer, salg, dagblade, kapital fonde, fødevare, konsulent
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
10-49

Har stiftet og drevet 6 forskellige virksomheder i vidensbranchen. Virksomhederne har været indenfor salg og marketing, udvikling af læringsmaterialer samt management consulting.