[hfcm id="5"]

Connie Rathcke

+45 22 27 95 92
connie@harrekilde.com
Skanderborg
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Jeg er 50 år. Jeg er uddannet statsautoriseret revisor og har arbejdet som sådan i en lang årrække. Stor erfaring som sparringspartner og rådgiver for en række direktioner og bestyrelser, advisory board samt gårdbestyrelser.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Uggerly Installation A/S, Spar Nord Bank A/S's bankråd, og gårdbestyrelser på større landbrug.
Bestyrelsesuddannelse Finansforbundets Bestyrelsesuddannelse for finansielle virksomheder
Personlige egenskaber Analytisk, målrettet, ambiøs, resultat- og forretningsorienteret, gode samarbejds- og kommunikationsevner, Hurtig til at danne sig overblik over komplicerede problemstillinger.
Strategiske Kompetencer Strategiarbejde, - implementering, SWOT-analyser, risikostyring, kapitalfremskaffelse, omstruktureringer, MBO, MBI, effektiviseringer.
Funktionskompetencer Statsautoriseret revisor, FSR Efteruddannelse (løbende), BDO's Væksthus Lederuddannelse, Tidl. Partner BDO
Implementeringskompetencer Ved opkøb, fusioner, spaltninger, turn around, strategiarbejde, effektiviseringer, risikostyring.
Branche erfaring Kreditinstitutter, MV-virksomheder, ejerledede og hovedaktionærselskaber, børsnoterede selskaber. Landbrug, Håndværksvirksomheder, ordreproducerende virksomheder, handelsvirksomheder.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Jeg er uddannet statsautoriseret revisor. Jeg har været partner i BDO i flere år. Så jeg har selv stor erfaring i at drive en stor virksomhed.