Jørgen Erik Holst

+45 28 45 88 90
eholst2009@gmail.com
Skive
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Som formand leder jeg bestyrelsens arbejde og formidler samarbejdet med ejere og direktion. Jeg formår at målrette og organisere bestyrelsen mod relevante mål og opgaver, eller medvirke hertil som medlem. Jeg sikrer et højt informationsniveau, som giver tid til de fremadrettede opgaver. Jeg er personligt stærk inden for forretnings- og organisations-udvikling samt økonomistyring og rapportering.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Aktivt bestyrelsesarbejde fra 1983. Bestyrelsesformand for 3 ejerledede virksomheder og bestyrelsesmedlem i Mit franske Slot A/S. Advisory board medlem i en ejerledet virksomhed.
Bestyrelsesuddannelse INSEAD og Scandinavian Executive Institute. Executive Board Programme, 2011
Personlige egenskaber Resultatorienteret strateg og tillidsskabende leder. Stærk og direkte kommunikator med evne til at lytte og samarbejde. Vedholdende, handlingsorienteret analytiker.Empatisk, udadvendt og humoristisk.
Strategiske Kompetencer Ledelse og facilitering af strategiforløb. Dokumenterede resultater med turn around, udvikling og vækst samt internationalisering. Generationsskifte og kapitalisering.
Funktionskompetencer Generel ledelse på direktions- og bestyrelsesniveau. Etablering og styring af internationale datterselskaber. Europa, USA, Kina, Indien. Økonomistyring og finansiering
Implementeringskompetencer Implementeret bestyrelsesarbejde i flere ejerledede virksomheder. Etableret intern og ekstern rapportering. Implementeret økonomi- og likviditetsstyring.
Branche erfaring Erfaring fra direktion i internationale industrivirksomheder og bestyrelser i ejer ledede virksomheder i industri, byggeri og handel. Erfaring på bestyrelsesniveau fra uddannelsesinstitutioner
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Jeg arbejder som bestyrelsesmedlem og medlem af advisory boards gennem mit selskab EH Management, som har adresse på Strandvejen i Skive. Jeg er desuden frivillig rådgiver for Early Warning.