[hfcm id="5"]

Claus Wædeled

+45 42 40 97 28
claus@waedeled.net
Vejle
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Bestyrelses arbejdet er for mig mere en passion end et arbejde. Jeg er optaget af at forstå de grundlæggende værdier i virksomhederne og er optaget af at strategier og koncepter udvikles i et åbent og konstruktivt samarbejde.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Pt. 7 Formandsposter - 2 bestyrelsesposter og 3 Advisory Board poster. Gennem tiden deltaget i et utal af bestyrelsesposter/møder i ind og udland.
Bestyrelsesuddannelse Board Certificate - Board Assure 2015
Personlige egenskaber International leder med en høj grad af empati. Moderne/ukompliceret med forståelse for målsætning/opfyldelse. Åben/ærlig og sikrer resultater i en afslappet atmosfære.
Strategiske Kompetencer Udarbejdet og implementeret et utal af vækst og turn around strategier.
Funktionskompetencer International CEO med spids kompetencer indenfor strategi, generel ledelse og afsætning. Detailhandel/retail - Kædedrift kapital/franchise.
Implementeringskompetencer Har i en år række været operationelt involveret i betydende virksomheder som CEO og Salgs/marketingdirektør.
Branche erfaring Detailhandel Food/Non food - B2B og B2C - Mode - Kapital og Franchise kædedrift. Erfaring med distributører/agenter.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2