Torben Johansen

+45 31 22 91 80
t2@t2-management.dk
Næstved
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Jeg er ledelses generalist som har basis i en håndværksuddannelse som hurtigt udviklede sig til salg og ledelse såvel uddannelses- som jobmæssigt. Derefter en længere årrække som CEO for nordiske selskaber i en international koncern. Derefter nu næsten 15 år som forretningsudvikler i egen konsulentvirksomhed.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Torben Johansen har siddet i over 20 bestyrelser og Advisory Board, hvoraf en del som bestyrelsesformand. Sidder p.t. i 7 bestyrelser hvoraf 5 som formand samt 3 advisory board
Bestyrelsesuddannelse Ikke p.t.
Personlige egenskaber Menneskeorienteret, empatisk, tager ansvar og går forrest - men har altid fokus på målet
Strategiske Kompetencer Ser helheden og kommunikerer strategisk og målrettet. Får mennesker med og sikrer samtidig opnåelse af resultatet. Har de rette ledelses- og styrings værktøjer til at bringe processen i mål.
Funktionskompetencer Fundamentet er over 30 års erfaring med generel ledelse. Er leder med fokus på virksomhedens samlede kompetencer og udnyttelse af disse. Personlig styrke er organisation, udvikling og salg.
Branche erfaring Direktør og bestyrelsesposter i: Maskinindustrien, håndværk (El og VVS), medievirksomhed, fødevareproduktion, messevirksomhed samt brancheorganisationer.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Har siden 2007 drevet konsulentvirksomheden T2-Management med specielt forretningsudvikling og organisationsudvikling som speciale.