Lars Hovgaard

+45 52 14 12 00
lars@larshovgaard.dk
Skanderborg
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Mit hovedfokus er at rådgive ledere/ejere i at forbedre de økonomiske resultater (top- og bundlinie) via min kommercielle tilgang, samt at rådgive i udvikling af virksomheden. Jeg kan med mine brede erfaring fra produktions- og handelsvirksomheder udfordre vanetænkning og bringe nye ideer på bordet.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har i mere end 10 år siddet i bestyrelser, som direktør i de pågældende selskaber. Idag arbejder jeg i 5 bestyrelser samt advisory boards..
Bestyrelsesuddannelse Kortere kursusforløb.
Personlige egenskaber Jeg er meget resultatbevidst og har en udpræget forretningsforståelse. Derudover ser jeg mig som ambitiøs, troværdig, nytænkende og tillidsvækkende. Og så er jeg en god købmand med kommercielt fokus.
Strategiske Kompetencer Jeg har stor erfaring med strategiudvikling, og især på eksekvering og implementering af handlinger, der sikrer at vi når i mål med strategien.
Funktionskompetencer Min baggrund er salgsledelse med stor erfaring med eksport,. 4 turnaround opgaver har givet mig et godt fokus på bundlinine.
Implementeringskompetencer Mit konstante fokus er på implementering og eksekvering. Ingen strategiplaner er noget værd hvis de ligger i skuffen og det er essentielt for mig at alle i organisationen kender vejen.
Branche erfaring Møbler, belysning, byggeri, camping, interiør, kontraktmøbler, headhunting, managementkonsulent, langvarige forbrugsgoder
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
50-99

Jeg har været medejer af to produktionsvirksomheder med henholdvis knap 100 ansatte og ca 20 ansatte.Siden 2017 har jeg været selvstændig konsulent med fokus på headhunting og forretningsudvikling.