Mads Lübeck

+45 40 84 77 01
mads@mplubeck.dk
Egå
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Jeg er lige passeret de 50 og har 25 års ledelses erfaring. 12 års CEO erfaring fra to virksomheder med 2 cifret årlig gennemsnitlig profitabel vækst. Jeg var minoritetsaktionær i begge virksomheder og de er nu solgt. Siden 2017 har bestyrelsesarbejde været min hovedbeskæftigelse og jeg er idag medlem af mere end 10 bestyrelser, hvoraf cirka halvdelen er som formand.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring 20+ års bestyrelseserfaring. I 2017 blev bestyrelsesarbejde min hovedbeskæftigelse og jeg er nu medlem af mere end 10 bestyrelser, hvoraf cirka halvdelen er som formand.
Bestyrelsesuddannelse Executive Board Programme INSEAD/Kolding Business Institute
Personlige egenskaber Jeg er en passioneret, analytisk og kreativ teamplayer, som kan få et team til at fungere, tænke stort og skabe resultater. Jeg tilegner mig konstant ny viden og har et optimistisk livssyn.
Strategiske Kompetencer Forretningsudvikling.
Funktionskompetencer Internationalisering, salg og markedsføring i både B2C og B2B (off- og online), finansiering og økonomi, coaching, M&A og ledelse af forandringprojekter.
Implementeringskompetencer Implementering af vækststrategier, få teams til at samarbejde, kontraktforhandling, projektstyring, CRM, digital markedsføring og forandringsledelse.
Branche erfaring Audio/video, automation, aviation, byggeri, cyber security, IOT, logistiksoftware, maskiner til pharma, metal underleverandør, satellit og marine software.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
50-99

Jeg var i årerne 2009 til 2014 medejer af InnoScan A/S, som udvikler og producerer inspektions-maskiner til den farmaceutiske industri. Det er en højteknologisk projektvirksomhed.