[hfcm id="5"]

Peter Bausager

+45 52 13 85 01
pbausager@gmail.com
Værløse
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Jeg er født i 67 og er gift med Rikke. Vi har 2 børn sammen (oscar 12 år og Andrea 4 år gammel. Har) også en datter fra et tidligere forhold (Celine på 26 år). Jeg bor i Hareskovby (værløse) hvor jeg har et dejligt (gammelt) hus med sø og en stor grund, så der går en del tid med vedligehold og havearbejde. Herudover nyder jeg at cykle og kører også en del MC når vejret er til det.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring 6 år som mening medlem bestyrelsen hos Bech Distribution A/S. Er ultimo 17 tiltrådt som bestyrelsesformand for Maskinfabrikken Kaj Nilesen og Søn A/S
Bestyrelsesuddannelse Nej
Personlige egenskaber Er udpræget teamspiller med en stor grad af empati. Er kendt for at være god til at lytte og samle folk om en fælles sag. Har generelt et højt energi niveau og godt humør.
Strategiske Kompetencer Arbejder med strategi udvikling i typisk ejerledede virksomheder. Jeg har siden 2012 arbejdet som konsulent/forretnings udvikler i Copenhagen Business Hub.
Funktionskompetencer Specialiseret i turn around gennem mit arbejde som projektleder for Early Warning hovedstaden gennem 7 år. Herudover har jeg mange års erfaring som salgsdirektør.
Implementeringskompetencer En del erfaring med implementering af IT systemer (Navision, CRM, E-mail marketing. Erfaring med anvendelse af design thinking (anvendes ofte i digitaliserings projekter)
Branche erfaring Den grafiske branche, reklamebureau og konsulent branchen. Har været i berøring med mange forskellige brancher i mine 7 års som konsulent. Efterhånden god erfaring med spåntagende branche.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
10-49

DanMail var en servicevirksomhed med speciale i marketingservices, herunder print, kuvertering og fulfilment. 50 ansatte. Solgt til Intermail koncernen i 2006.