Simon Uldall

+45 21 45 33 88
uldall3550@gmail.com
Slangerup
Tilknytning til ASNET Board
Executive medlem
Region ØST

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring På nuværende tidspunkt 1 bestyrelsespost.Har tidligere siddet i bestyrelsen i ejerledet virksomhed i VVS-branchen heraf 2 år som formand.
Bestyrelsesuddannelse Ingen
Personlige egenskaber Åben og ærlig. Let ved at kommunikere og opnår hurtigt forståelse for situationen. Løsningsorienteret tilgang med evne til at få udvikling overført til konkrete handlinger. Særdeles god humor.
Strategiske Kompetencer Opstart og opkøb af virksomheder, implementering af nye strategier, forretningsudvikling, turn around, salg- og markedsbearbejdning. Vær konkret og få tingene udført i praksis og gå forrest.
Funktionskompetencer Tidl. adm. direktør i service- og håndværkervirksomhed. Salgschef i flere selskaber med salgs- og personaleansvar samt marketing og forretningsudvikling. Opstart af virksomheder og forretningsområder.
Branche erfaring Energi-, olie- & gasbranchen, VVS og håndværk samt servicevirksomhed i forbindelse hermed, grossist (el & vvs), transportbranchen, varmeanlæg (gasfyr, varmepumper etc.) og ventilation
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
10-49