Søren

Fohlmann

22912000 soren@fohlmann.com Odense SV

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Jeg arbejder som selvstændig rådgiver inden for reklame, markedsføring, salg og kommunikation. Ligeledes arbejder jeg med fysiske netværk og facilitering. Gennem mere end 20 år har jeg drevet egen virksomhed med både køb og salg af virksomheder, ligesom jeg i en række virksomheder fungerer som ekstern konsulent.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Salg

Jeg har gennem hele min karriere arbejdet aktivt med salg herunder salgsledelse, coaching og opbygning af salgsystemer. Dog kun i Danmark. Salg kan være svært, men også sjovt, hvis man gør det på den rigtige måde. Jeg tager gerne ansvar for at bygge salgsorganisationen op og tage aktiv del i processen.

Reklame & marketing

Jeg har stærke kompetencer inden reklame og marketing efter primært at have arbejdet på forskellige reklamebureauer. Dette arbejde har været både på det strategiske og operationelle plan for både større B2B- og B2C-virksomheder. Jeg formår at lave både marketingplanen og give råd og vejledning til at implementere den i organisationen.

Strategiarbejde

For en lang række virksomheder har jeg arbejdet med alle former for forretnings-, vækst- og markeringstrategier. Oftest med udgangspunkt i et strategiseminar med mig som facilitator eller indlægsholder. Det sværeste med strategi er at komme godt igang, men mange års erfaring siger mig, at vi kan komme meget langt, hvis der er struktur på arbejdet.

Mine generelle kompetencer

Forståelse for SMV-segmentet

Som virksomhedsejer gennem mere end 20 år har jeg den fulde forståelse for, hvordan det er at være ejerleder på godt og ondt. Jeg forstår, at drift og hverdag fylder meget, og det er ikke spændende at få \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'lektier\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' for. Med min tilstedeværelse kommer du ikke til at lave arbejdet selv, da jeg vil bistå dig i hele processen.

Løbende sparring i hverdagen

Dagligt drift spiser strategi til morgenmad, siger et gammelt ordsprog. Med mig ved roret får en løbende sparring - også mellem møderne. Ofte kan ejerledere være ensomme i jobbet, så frekvente opringninger og besøg mellem bestyrelsesmøderne kan gøre en verden til forskel.

God energi og et friskt pust

Jeg er god til at stille spørgsmål. Ikke for spørgsmålenes skyld, men for at finde ind til de tanker, ønsker og forventninger, som er i ejerledens hoved. Det der synes helt oplagt kan tage en drejning, hvis man indimellem stiller spørgsmålet hvorfor. Det vil jeg hjælpe dig med alene med det formål at hjælpe med at tage den rigtige beslutning.

Min bestyrelses erfaring

Bestyrelsesmedlem i ASNET Repræsentantmedlem i Energi Fyn Repræsentantmedlem i Sparekassen Danmark Bestyrelsesmedlem i Erhvervsklub Fyn Tidl. formand for Totalbankens repræsentantskab Tidl. bestyrelsesformand i Salgs- og Reklameforeningen Fyn Tidl. bestyrelsesmedlem i Dansk Flise Lager Tidl. advisory board medlem i IMPERIA