[hfcm id="5"]

Eva Ryberg

+45 51 94 86 74
eva@evaryberg.dk
Risskov
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Bestyrelsesformand, NRGi siden april 2015Medlem af bestyrelsen for NRGi siden april 2013Bestyrelsesformand, Samsø Energiakademi 2007-2014Medlem af Aarhus Byråd 2011-2012 (S)
Bestyrelsesuddannelse CBS Board Leadership Master ClassCBS Summer School og forelæser på CBS faculty om bestyrelser i forsyningsselskaber. Deltager på Aarhus BSS Bestyrelsesuddannelse 2018 - 2019
Personlige egenskaber Jeg er en holdspiller der forstår at samle en bestyrelse til en fælles forståelse. Jeg er ekstrovert med et lyst sind, men også med en skarphed når det er nødvendigt.Engelsk på forhandlings niveau.
Strategiske Kompetencer Jeg har evnet at sætte langsigtede mål med ejerkredsen, få det omsat til kortsigtede mål med bestyrelsen og til konkrete handlingsplaner med direktionen.
Funktionskompetencer Tidligere afdelings- og projektleder ved Århus Amt.Leder på flere projekter ved Teknologisk Institut, også internationale projekter.Selvstændig konsulent og tidligere selvstændig virksomhedsejer.
Branche erfaring McS. Dairy Science og Technology (Mejeriingeniør) 1983, men har siden udelukkende arbejdet med miljø og energi.Seneste ansættelse ved Teknologisk Institut, Energi og Klima med energiprojekter.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Teknisk konsulent med arbejde inden for energisektoren, primært kraftvarme.