[hfcm id="5"]

Lars Martiny

+45 22 75 46 80
lgmartiny@msn.com
Brønshøj
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Født i 1968, Fransk gift og to børn fra 1996 og 2000. Naturvidenskabelig baggrund komplimenteret med eMBA og kommercielle roller. International erfaring via job-roller samt at have boet i Norge, Skotland, Frankrig og Tyskland. Taler Dansk, Engelsk, Fransk og Tysk.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Fungerende bestyrelsesmedlem i JV med kinesiske partnere. Har serviceret dansk og JV bestyrelse i rollen som CEO/GeschäftsfuhrerHar deltaget i lang række bestyrelser og styregrupper.
Bestyrelsesuddannelse CBS executive board program 2014
Personlige egenskaber Høj integritet, holdspiller, åben og ærlig kommunikation.
Strategiske Kompetencer Udvikling af internationalt samarbejde. Etablering af forretningsmodeller og planer. Scenarie tænkning til udvikling af langsigtede udviklingsplaner. Bred erfaring med Kinesisk samarbejde.
Funktionskompetencer Har erfaring som CEO og Geschäftsfuhrer. Vice President i både kommerciel og teknisk rolle. PorteføljestyringMellemleder og vice-direktør i offentlig forsknings- og udviklings virksomhed.
Implementeringskompetencer Erfaring med Turnarounds og Change Management. Etablering og Implementering af strategier.Mergers and Acquisitions, due dilligence, frasalg af forretningsområde.
Branche erfaring PharmaEnergy og bæredygtige teknologier.ProjektudviklingOlie og raffinaderierOffentlig F&U samt betjening af offentlige myndigheder
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
50-99