Theiss Stenstrøm

+45 60 25 09 49
theissstenstrom@gmail.com
Sønderborg
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Jeg er nysgerrig og hurtig til at sætte mig ind i nye forretninger, Ledelse af højtuddannede medarbejder i komplicerede projekt- og forretningsorganisationer, har jeg udført med succes. Min stil er åben, respekterende, spørgende og lytende. Jeg kan begå mig i store som små organisationer. Det handler om at skabe samarbejde og forstå med godt humør.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring 5 ejerledede virksomheder (formand i 3), 1 gymnasium (formand) 1 sparekasse, 1 brancheforening (formand). Gennemført generationsskifte. Splittet 50:50 ejede virksomheder.
Bestyrelsesuddannelse Lokale Pengeinstitutters "grundkursus" for bestyrelsesmedlemmer.
Personlige egenskaber Målrettet, arbejder for virksomhedens tarv. Åben og formidlende om udfordringer og successer. Positiv og interesseret i nye muligheder. Ordholden. Humor er en del af arbejdet. Teamorienteret.
Strategiske Kompetencer Gode forretningsmodeller er dynamiske og simple.Langsigtet finansiering er nødvendig.Ledelse og organisation skal sikre virksomhedens kontinuitet.Nye produkter til nye markeder.Bestyrelsesarbejde
Funktionskompetencer CEO siden 2003. Produktlinjechef i 6 år. Projektledelse af forskning og teknologiudvikling. Formand for 3 virksomheder og 1 brancheforening. Chef for corporate venture afdeling i 3 år.
Implementeringskompetencer Salgsfokus.Optimering af virksomheder fra R&D til produktion / driftOrganisering af arbejdsrutiner i nystartede virksomheder.Indføre fornuftig rapportering og rutiner i bestyrelse, org.
Branche erfaring Vedvarende energi (brint, vind), Vandsrensning, Kemiske analysesensorer, Power elektronik, Industriel komponentfremstilling
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

TS build UP ApS yder assistance indenfor forretningsudvikling og ledelsessparring til SMV.Der udføres konsulentarbejde vedr. Clean Tech og vedvarende energi baseret på 30 års erfaring og netværk.