Poul Victor Jensen

+45 20 20 95 07
pvj@stratkon.dk
Højbjerg
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

25 års ledererfaring, 15 år som adm. direktør, 10 års bestyrelseserfaring fra begge sider af bordet. En unik ballast og med internationalisering, strategi- og forretningsudvikling som absolutte kernekompetencer. Møder gerne op til en uforpligtende kop kaffe.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har erfaring fra bestyrelsesarbejde i Danmark, Norge, Holland og Skotland. I udlandet primært fra koncernrelaterede selskaber.
Bestyrelsesuddannelse Ingen
Personlige egenskaber Som person er jeg struktureret, disciplineret, en dygtig kommunikator, lyttende, nysgerrig, vedholdende, professionel, lærenem og humoristisk
Strategiske Kompetencer Strategisk tænkende! Har altid udarbejdet operationelle strategier som udgangspunkt for udvikling af virksomheder, organisationer og forretningsenheder. Og formået at omsætte disse til resultater.
Funktionskompetencer Erfaring som adm. direktør, europæisk regionsdirektør, underdirektør, salgsdirektør og divisionschef. Altid med P/L ansvar.
Implementeringskompetencer Har altid sørget for at være hands-on i nye projekter. Erfaring fra bl.a. virksomhedsetablering i DK, DE, BE og FR. Erfaring fra opkøb/fusion i DK, NL og ASB.
Branche erfaring IT & Telekommunikation, Olie & Gas, konsulentvirksomhed, handelsvirksomhed, kursusvirksomhed, grafisk industri, servicevirksomhed m.m.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

STRATKON Konsulentvirksomhed - Bestyrelsesarbejde, deltagelse i Advisory Boards, og strategi- og forretningsudvikling. PINOCHAR WINEVine fra Bourgogne og Champagne med karakter og personlighed!