Axel Kjær

+45 41 60 58 88
ak@ledelsesinfo.dk
Horsens
Tilknytning til ASNET Board
Executive medlem
Region Midt-Nord
Om mig

Født 1951. Gift med Joan i 1979, vi har ingen børn. Jeg har arbejdet for Arla Foods fra 1978 til 2009, heraf i Saudi Arien fra 1985 til 1988 og i Sverige fra 2003 til 2008. Jeg har desuden arbejdet deltids i Polen fra 1999 til 2003. Her var jeg samtidig økonomichef med ansvar for egen regnskabskreds med 7 medarbejdere. Fritidsinteresse golf, hus og have samt gåture i naturen.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har deltaget på ca. 60 bestyrelsesmøder (uden at være medlem af bestyrelsen). Har været i bestyrelsen i 3 forskellige golfklubber.
Bestyrelsesuddannelse Bestyrelses uddannelse Basis
Personlige egenskaber Jeg er god til at omgås mennesker. Motiverende leder. Jeg er analytisk og direkte i mine konklusioner. Ekstrem god til at se økonomiske- og system sammenhænge. Der skal være plads til humor.
Strategiske Kompetencer Jeg har arbejdet med gennemførelse af strategiske beslutninger i Arla. Jeg er meget bevist om, hvad der er strategiske tiltager og hvad der er taktik eller blot en forretningsmæssig beslutning.
Funktionskompetencer Regnskab, økonomi og ledelse. Har arbejdet med både drifts- og projektøkonomi. Driftsøkonomi både vedr. produktion og salg og både hjemmemarked og eksport.
Implementeringskompetencer Jeg har deltaget ved implementering af flere IT projekter samt ikke mindst ved indkøring af en helt ny fabrik med en investering på DKK 750 mio.
Branche erfaring Mejeribrug, distribution, procesindustri og tekstilbranche.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
Nej

Enkeltmandsvirksomhed. Jeg udarbejder økonomirapporter til ledelse, bestyrelse samt bank. Laver analyser på kunde og produktøkonomi. Deltager på bestyrelsesmøder. Arbejder som interim CFO.