Anders Bang Olsen

+45 26 15 07 87
anders@bangolsen.dk
Bagsværd
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Uddannet civilingeniør (m.sc. Planning & Management). Jeg har været selvstændig i de sidste 15 år og er aktiv i en række forskellige virksomheder på både strategisk og operationelt niveau. Har en beviselig track-record med at skabe brancheledende resultater. Er nu blevet fuldtids investor/business angel. Er gift, har 3 børn og bor i Bagsværd.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har siddet - og sidder - i en række bestyrelser i både selskaber hvor jeg har ejerskab og i selskaber uden eget ejerskab. Se evt. min LinkedIn profil.
Bestyrelsesuddannelse Executive Board programme INSEAD
Strategiske Kompetencer Forståelse for hvad der skaber værdi for kunden, hvor markedet er på vej hen og til at se muligheder. Herudover at bruge mit kendskab fra en række andre brancher til at finde nye veje og løsninger.
Funktionskompetencer 14 år som adm. direktør for ca. 30 medarbejdere i eget firma. Har arbejdet med alle strategiske og operationelle niveauer af at drive og udvikle en forretning.
Implementeringskompetencer Stor erfaring med at implementere de valgte strategiske retninger ind i den daglige drift og virksomhedens konkrete handlinger.
Branche erfaring Har erfaring fra en række forskellige brancher med et afsæt fra rådgivningsbranchen. Jeg er aktiv i firmaer indenfor byggebranchen, MedTech, Wellfare Tech, fødevareproduktion og udvikling af IT.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
10-49