[hfcm id="5"]

Shapour R. Krog

+45 40 56 56 00
srk@cdinvest.dk
Silkeborg
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Min solide og alsidige tekniske og økonomiske uddannelse som Civilingeniør og HD i økonomistyring kombineret med min mangeårige ledelseserfaring fra forskellige virksomheder, gør mig til en effektiv og holistisk sparringspartner. Jeg benytter en løsningsorienteret, målrettet og respektfuld ledelsesstil der skaber gensidig tillid og sætter stor pris på et godt arbejdsmiljø.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har arbejdet mere end ti år i bestyrelser som bestyrelsesmedlem, bestyrelsesforman, Advisory board og medlem af bestyrelse som CEO.
Bestyrelsesuddannelse Tilegnet mig kompetencer gennem praktisk arbejde med og i bestyrelser. Mini MBA og andre relevante kurser.
Personlige egenskaber Målrettet og forretningsorienteret. Ærlig, direkte, analytisk, vedholdende og struktureret. Som person er jeg positiv, empatisk og lyttende. Relations skabende og bidrager med godt humør.
Strategiske Kompetencer Virksomhedsudvikling, Organisationsudvikling. Forandringsledelse og integration af virksomheder ved fusioner samt generationsskifte.
Funktionskompetencer Generel ledelse på direktions- og bestyrelsesniveau. Hele værdikæden. Logistikledelse, IT og Økonomi, Salg og Indkøb.
Implementeringskompetencer strategieksekvering. IT og Systemimplementering,. Organisations ændring. Generationsskifte, Produktionsudvidelse og fornyelse. Driftsøkonomi og optimering.
Branche erfaring Produktion og salg, IT, Plast, Maskinindustri, fødevareindustri, Detailhandel
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
3-9

CDinvest yder sparring og deltagelse i formelt bestyrelsesarbejde eller i en uformel advisory board. I tilfælde af gensidig interesse vil CDinvest involvere sig økonomisk i virksomhedens drift. Omfang