Christian Oxlund

+45 22 64 88 60
christian@oxland.dk
Valby
Tilknytning til ASNET Board
Executive medlem
Region ØST
Om mig

Gift på 17 år, med to børn. Stort familie menneske. Glad for at sejle, spille golf, rejse med venner og familie. Jeg har drevet egen hotelvirksomhed i 14 år, og startede et rengøringsfirma til ekstern rengøring i 2014.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Formand for IT startup, medlem af DK vinfirma, forskellige poster i frivillig organisation,
Bestyrelsesuddannelse Niels Brock Executive Bestyrelsesuddannelse
Personlige egenskaber Loyal og hårdtarbejdende, empatisk, ærlig, eksekverende, forstår de udfordringer ejerledere kan stå overfor.
Strategiske Kompetencer Godt overblik, fokus på klog vækst, analytisk, forhandlingsstærk, økonomisk forståelse, kulturforståelse, servicekultur, markedsføring, salg, krisestyring
Funktionskompetencer all round leder, økonomisk overblik, personaleledelse, driftsstruktur, kundeoplevelser, teamplayer
Implementeringskompetencer Stået i spidsen for implementering af økonomisystemer, hotelbookingsystemer. Har implementeret og styret en turn around i egen hotelvirksomhed.
Branche erfaring Jeg har drevet hotelvirksomhed i 14 år, og har et mindre rengøringsfirma med fokus på kontorrengøring. Har altid arbejdet i servicebranchen.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
3-9

Et mindre rengøringsselskab med kunder i central København. Hovedsageligt kontorrengøring med et par opgaver på byggepladser og slutrengøring af nybyggede lejligheder.