[hfcm id="5"]

Patrizia Christensen

+45 53 76 09 76
pvc@venturelliconsulting.com
Charlottenlund
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Jeg har mere end 15 års erfaring som topleder, erfaring fra begge sider af bestyrelsesbordet i forskelligartede bestyrelser, samt en bestyrelsesuddannelse. Jeg komplementerer min praktiske ledelseserfaring med en stærk teoretisk ballast inden for organisation og ledelse, udviklet igennem mit arbejde som forsker, underviser, og konsulent inden for innovation og forretningsudvikling.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Erfaring som medlem og som næstformand i SMV bestyrelser. Mangeårig rapportering til professionelle bestyrelser. Advisory Board medlem i en software virksomhed.
Bestyrelsesuddannelse Jeg har en kort "Board of Directors" uddannelse som jeg supplerer med deltagelse i forskellige bestyrelsesnetværk og deltagelse i ad-hoc kurser og seminarer på specifikke emner
Personlige egenskaber Jeg er yderst analytisk, hvilket gør mig til en skarp strategiudvikler. Jeg er passioneret, engageret og handlekraftig. En god kommunikator og en stærk netværker. Jeg har en international profil.
Strategiske Kompetencer Jeg har arbejdet med strategiudvikling og -implementering i ca. 20 år i SMV'er såvel som større internationale selskaber. Mit speciale ligger inden for innovation og forretningsudvikling.
Funktionskompetencer New business development, Internationalisering (udover de fleste europæiske lande har jeg erfaring med salg i bl.a. Kina, USA, Rusland, Japan, Korea). Retail, e-commerce og marketing inkl. digital.
Implementeringskompetencer CEO og CMO/CCO Erfaring. Turnaround og transformation. Organisationsudvikling. Etablering og drift af datterselskaber. Designforskning. Digitalisering og e-commerce. Retail inkl. franchise. Wholesale.
Branche erfaring Consumer Goods og Luxury Goods, herunder: Livsstilprodukter, Smykker, Tekstil og Mode, Pels og Accessories Rådgivningbranche og IT/Softwarevirksomheder Uddannelsesinsitutioner, offentlige virks.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Jeg hjælper SMVer med vækst og internationalisering igennem udvikling og implementering af kommunikation-, marketing-, -innovation- og salgsstrategier, samt professionalisering af organisationen.