[hfcm id="5"]

Niels Rasmussen

+45 23 61 71 50
nr@skovbjerggaard.com
Stenstrup
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Empatisk og uhøjtidelig. Nemt ved at danne sociale relationer. God til at danne fællesskaber. Mennesker i sammenhæng skaber store resultater. En god holdspiller.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring 20 års erfaring inde for de op listede brancher. Advisory Bord. Dansk Handicap forbund, og Film Fyn. En række bestyrelsesposter i det frivillige arbejde.
Bestyrelsesuddannelse Aarhus Universitet certifikat. Akademiuddannelse i ledelse giver mange bestyrelses kompetencer.
Personlige egenskaber Tillidsskabende, og god til at skabe positiv dialog. Respekt gennem tillid og sympati, og ikke ved at skabe frygt og usikkerhed omkring folk. En Disc profil siger D,I.
Strategiske Kompetencer Latent udfordring for virksomhedens ledelse er at spejle virksomheden i fremtidens udfordringer. Det er jeg god til. Godt bestyrelse arbejde er at skabe fremtiden, ikke at evaluere fortiden.
Funktionskompetencer God til at skabe tydelighed, og forudsigelighed, omkring medarbejdere og ledelse. Jo bedre bestyrelsen formår at skabe veldefinerede rammer, for strategi og udvikling, jo bedre fungere ledelsen.
Implementeringskompetencer En særlig evne til at skabe sammenhæng mellem mission, vision, og strategi. Hvis alle ser mod samme udfordring, bliver ledelse nem. Hvis medarbejdere går med hver deres verdens biled, bliver det svær
Branche erfaring Agroindustri, Rådgivning. Vidensvirksomheder. Medier. Undervisning. Natur og miljø. Turisme. Underholdning Film. Stor erfaring med politisk organisation, samt offentlig skatte administration.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Landbrug og fødevareproduktion. Virksomheden var et samarbejde med andre landmænd. Vi producerede avlsdyr til eksport til det europæiske marked. Landbrug er om noget en ejerledet virksomhed på godt og