[hfcm id="5"]

Kim Madsen

+45 25 61 21 16
kim.madsen@kmaconsult.dk
VIBY J
Tilknytning til ASNET Board
Executive medlem
Region Midt-Nord
Om mig

En erfaren og autentisk leder med fokus på forretnings udvikling, via teknologisk drevet innovation, med den unikke kunde oplevelse i centrum. En udpræget holdspiller, som via menneskelig indsigt, aktivt bidrager til helheds-orienterede løsninger. Målfokuseret og struktureret tilgang til opgaverne.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har indtil videre primært været i fritidsbestyrelser. Er også mentor/adviser for to startup virksomheder.
Bestyrelsesuddannelse Ingen endnu
Personlige egenskaber Helheds orienteret forretningssparringspartner, som konstruktivt og lyttende, bidrager til udvikling af forretningen, arbejdsprocesserne, produktportoføjlen eller virksomhedsstyringen.
Strategiske Kompetencer Har erfaring med udarbejdelse af virksomheds strategi, IT Strategi og innovations strategi. Dette gælder både udarbejdelse, implementering og opfølgning.
Funktionskompetencer Ledelses erfaring fra både linje og topledelse, med fokus på teknologi, digitalisering og innovation. Dyb indsigt i økonomisk styring af virksomheden.
Implementeringskompetencer Har tidligere drevet store teknologiskeprojekter og besidder derfor ganske stor indsigt i projektledelse, forandrings-ledelse, stakeholder håndtering, gevinstrealisering samt projektorganisering.
Branche erfaring Detail branchen, Software og konsulent branchen, samt service/assistance branchen
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
Nej