Michael Christensen

+45 21 62 30 88
mc@rubcom.com
Odder
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Mere end 40 års erfaring med ledelse, salg og udvikling. Både nationalt og internationalt. Får ting til at ske, og vil gøre en forskel der hvor jeg engagerer mig. Har arbejdet med både små og mellemstore virksomheder, såvel som internationale koncerner, både i og udenfor Europa.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har flere års erfaring som både bestyrelsesmedlem og formand, både fra private virksomheder og som frivillig i foreninger. Erfaring med udvikling, generationsskifte og turnaround.
Bestyrelsesuddannelse Top Governance, Business Institute
Personlige egenskaber Gennem Passion, Engagement, Ansvarlighed, Respekt/Ydmyghed og Ærlighed skaber jeg tillid, som føre til langvarige relationer. Er lyttende og har gode analytiske evner.
Strategiske Kompetencer Ser muligheder fremfor begrænsninger. Udfordrer ledelsen både på strategi og forretningsplan. Har stort fokus på eksekvering.
Funktionskompetencer Generel ledelse, strategi- og forretningsudvikling, organisationsudvikling, salg og eksport, generationsskifte og opkøb.
Implementeringskompetencer Implementering af nye strategier. Initiering af og implementering af handlingsplaner og projektstyring. CRM og KAM i salget.
Branche erfaring Bred erfaring fra industrien, kendskab til mange forskellige brancher, og et stort og veludviklet netværk.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Jeg har en lang aktiv karriere i det private erhvervsliv inden for B2B markedet, hvor min baggrund som både selvstændig og ansat, har givet mig en bred erfaring.