[hfcm id="5"]

Bo Lauritsen

+45 60 62 76 21
bo@bolauritsen.dk
Frederiksberg C
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Leder og direktør gennem +15 år (f. 1972) fra Kolding, bosiddende på Frederiksberg med min søn. Min fornemste opgave, og det der giver mening for mig, er at hjælpe mennesker med at udvikle deres forretning ved at tilføre konkret værdi, der kan eksekveres i hverdagen, og som samtidig er i tråd med de langsigtede mål.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Faust Dyrbye A/S (medlem), Nemrejse A/S (Konstitueret direktør), Good Times (DIrektør)
Bestyrelsesuddannelse Ingen
Personlige egenskaber Gode menneskekundskaber, høj integritet, tillidsskabende, bidrager til positivt med-/modspil, resultatorienteret. Analytisk, datadrevet og løsningsorienteret og pragmatisk. .
Strategiske Kompetencer Digitalisering, digital forretningsudvikling og ledelse. Udvikling, planlægning og implementering af strategier og strategiforløb. Etablering og af nye forretningsområder og corporate start-ups.
Funktionskompetencer Generel og funktionel ledelse af mindre/mellemstore organisationer i corporates i Norden. Digitalisering, digitale forretningsmodeller, e-commerce, salg og markedsføring. BTB/BTC/DTC.
Implementeringskompetencer Fokus på at strategien virker i praksis. Ledelse, planlægning og gennemførelse af vision, mission, værdi og strategiforløb. Udvikling og implementering af forretningsmodeller og go-to-market planer.
Branche erfaring E-commerce, detail/FMCG, IT, rejse/fritid, fødevare, gavekort/incentives, medie, konsulent. Nordisk ansvar, boet/arbejdet i Tyskland og Ungarn.BTC/DTC/BTB, digitale og fysiske produkter og services.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
Nej

Strategikonsulent, bestyrelsesmedlem og advisory board medlem