Henrik Skov

+45 21 92 25 93
henrikskov@henrikskov.com
Odense SV
Tilknytning til ASNET Board
Executive medlem
Region SYD
Om mig

Jeg ser primært mig selv som innovativ, moderne og strategisk. Er en kæmpe nørd mht. at følge med i marketing- og digitaliseringstendenser. Bruger alt for lang tid på at implementere nye værktøjer (The next shining thing) i min egen virksomhed. Er opskolet med Business Model Canvas, MVP\'er og split testing. Er en kæmpe datahaj, men underkender ikke mavefornemmelsen, som også er vigtig.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Næstformand for Fynske Erhverv (Next Generation) i 2 år. Næstformand for Startup Odense i 1 år. Bestyrelsesmedlem GSM Teknik i 2 år.
Bestyrelsesuddannelse Board Assure certificeret.
Personlige egenskaber Stort (relevant) netværk, belæst, punktlig, arbejdsom, nysgerrig, høj EQ og forbereder sig altid godt. Indfødt digital, men har en lang og bred track record erhvervsmæssigt (startede tidligt).
Strategiske Kompetencer Har lavet strategi i næsten 20 år. Helt fra de 243 siders strategiplan for min egen virksomhed (www.SkovRejser.dk) til de kortere strategiplaner jeg laver for mine konsulentkunder jævnligt.
Funktionskompetencer Uddannet op til kandidatniveau inden for International Virksomhedsudvikling, Innovation og Organisationsledelse. Suppleret med et hav af kurser og online certifikater.
Implementeringskompetencer Primært implementering af nye systemer og værktøjer. Har også gjort meget i rekruttering.
Branche erfaring - Emballagebranchen (B2B).- Rejsebranchen (B2C). - Konsulentbranchen: Marketing, forretningsudvikling og strategi (B2C og B2B).
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

1. www.SkovRejser.dk, der er danmarks største rejseportal for charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Startede i 2011. 2. Konsulent indenfor marketing, digitalisering og strategi. Startede i 2013.