Per Høegh

+45 20 13 16 06
per@phoegh.dk
Ørbæk
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Erfaren leder med alsidige kompetencer. Jeg brænder for at skabe forandring sammen med andre i et team hvor effektivitet, fleksibilitet, tillid og humor er de grundlæggende værdier. Jeg trives godt i modvind og føler mig godt tilpas på en brændende platform, hvor en virksomhed skal hjælpes ud af en krise.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Bestyrelsesmedlem STØTEK A/S / Legal Representative i STOTEK China Ltd. / Bestyrelsesmedlem NFS A/S / Medlem af Energi Fyns repræsentantskab / Bestyrelsesmedlem Ørbæk Mejeri / Formand HORESTA Fyn.
Bestyrelsesuddannelse Executive Board Programme, INSEAD.
Personlige egenskaber Tillidsskabende, strategisk, analytisk, fokuseret på virksomhedens og ejerens potentiale for vækst. Fokus på det der sker mellem møderne, at der er en åben og ærlig dialog med en god humoristisk tone.
Strategiske Kompetencer Arbejdet med strategi på alle niveauer og som VP opbygget strategiarbejdet fra bunden, omfattende: vision, mission, værdier og strategiimplementering med udgangspunkt i ejers ønsker og potentialer.
Funktionskompetencer Daglig ledelse og drift, forretningsudvikling, forandringsledelse (turn around), internationalisering (Kina og USA), risikostyring, salg af virksomhed.
Implementeringskompetencer Som Bestyrelsesmedlem og i den strategiske ledelse har jeg arbejdet med at omsætte de strategiske mål til konkrete handlingsplaner, som der løbende er fuldt op på sammen med den daglige ledelse.
Branche erfaring Industri og Export, Uddannelse, Hotel- og Restaurant branchen, Teater og Underholdning.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
50-99

Jeg har været medejer af STØTEK A/S og drevet Hoteller og Restauranter.