Søren Kavin

+45 21 55 29 50
sk@plans.dk
Grindsted
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Jeg vil beskrive mig selv som praktiker med en teoretisk overbygning. Jeg er meget analyserende, men altid mod praktisk anvendelse. Der er en del jyde i mig, så økonomien skal hænge sammen når der laves vækstmål. Jeg er ildsjæl, og brænder jeg for en sag, så er det nemt at blive smittet a entusiasmen. Humor og humør er også et kendetegn. Begrebet \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"hard fun\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" er som skabt til min facon.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har arbejdet mere end ti år i bestyrelser. Er pt. i 11 bestyrelser og advisory boards. I 8 bestyrelser som formand.
Bestyrelsesuddannelse Den professionelle Bestyrelse. Syddansk Universitet, 2014
Personlige egenskaber Energibundt, Ildsjæl, direkte, praktikker med akademisk overbygning. Strategisk tænkende. Fremadrettet. Handlings- og resultat orienteret. Vidende, nysgerrig og hårdtarbejdende.
Strategiske Kompetencer MBA i Strategisk ledelse: Komplet ledelse af strategiproces. Klargøring til salg eller ejerskifte. Internationalisering eller udvidelse af eksport. Bred erfaring med strategisk produktudvikling.
Funktionskompetencer Strategi, digitalisering, bæredygtighed, produktudvikling, internationalisering, salg, ledelse, Outsourcet produktion.
Implementeringskompetencer Ansvarlig for opfølgning og implementering af 20+ strategi projekter. Meget stor involvering. Dette er min primære kompetence!
Branche erfaring IT infrastruktur, IT software, forretningsservice, Design, management, metal industri, 3D print, Rejser, Plastindustri, revision.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
10-49

IT infrastruktur virksomhed i Aarhus.