Kenneth Bløcher

+45 53 36 41 78
kenrix@outlook.dk
Horsens
Tilknytning til ASNET Board
Executive medlem
Region Midt-Nord
Om mig

Positiv, engageret og vedholdende Eksportprofil med +20 års hands-on B2B erfaring med opbygning og eksekvering af internationale salgs- og marketing strategier i og uden for Europa. Udstationeret i Tyskland gennem en årrække.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring 7 år i F&H Com A/S. Sidder nu som eksternt medlem i bestyrelsen for en større produktionsvirksomhed.
Bestyrelsesuddannelse ingen
Personlige egenskaber Mit valgsprog er: "vi finder altid en løsning" - tror mere på evolution end revolution - ting tager tid og vi skal have alle med i mål. Gift på 23. år med Winnie, 2 voksne døtre. Spinning og havkajak.
Strategiske Kompetencer Internationalisering og vækst gennem eksport. Udvikling af salgsafdelinger og personale.
Funktionskompetencer Salgsdirektør. Ledelse af interne og eksterne sælgere/ agenter. Udvikling af consumer products.
Implementeringskompetencer Forståelse for hvad der får en start-up virksomhed til at vækste og blive en selvkørende organisation.
Branche erfaring FMCG. Europæisk DIY. Europæiske detailhandelskæder. Europæiske maskinhandlere. Kontorforsyninger. Legepladser. Blomster/ gartneri. Grossister.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
3-9

Medejer indtil 2018 af F&H COM A/S - En fullservice omnichannel leverandør af egne brands til europæiske DIY/detailhandelskæder og maskinhandlere. Produktion og sourcing i Kina.