Søren Mølby Henriksen

+45 29 47 23 86
smh@provations.dk
Greve
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Ambitiøs, resultat-orienteret professionel med fokus på og erfaring fra arbejde med strategi, procurement, innovation, bæredygtighed og salg fra den finansielle sektor. Optaget af at skabe resultater og vækst i virksomheder ved at anvende kendskab til \\\\\\\"bagsiden\\\\\\\" (supply chain) af virksomheden til at skabe værdi for kunderne på en langtidsholdbar og bæredygtig facon.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Tidl. formand for FDF Mosede. Nu formand for Advisory Board i Holmgaard Management og medlem i AB for BrainCare, Fountain House, BusinessPlanner.IO, Airport Solutions og BrandPit.
Bestyrelsesuddannelse Nej
Personlige egenskaber Loyal, åben, ærlig, omsorgsfuld og nem at samarbejde med. Fokus på at bidrage og dele og skabe udvikling af den vej.
Strategiske Kompetencer Strategisk ledelse med kunden i centrum og bygge bro mellem "bagsiden" (Supply Chain/COO området) og "forsiden" (salg og kundepleje)
Funktionskompetencer SRM for IT- & Telekomvirksomheder (7 år), Head of IT Procurement i Nordea (6 år) og Danske Bank (6 år), heraf Interim CPO (9 m) & Head of Procurement Innovation (15 m) og egen virksomhed i 4 år
Implementeringskompetencer Ledelse generelt, herunder projektledelse og hvad der specifikt er nødvendigt for at skabe forandringen; gerne i en tæt dialog med den enkelte (medarbejder, leder, ejer).
Branche erfaring Banksektoren gennem 30 år (1987-2017), herunder iværksætteri qua rollen som direktør for Nordea's Iværksætterfond (2001-2004).
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
3-9

ProVations og Sustainable Procurement ApS, begge med fokus på procurement, innovation og bæredygtighed og med særligt fokus på at skabe vækst i virksomheder ved anvendelse af digitale løsninger.