Henriette Aalbæk

+45 20 30 88 40
henrietteal@gmail.com
Silkeborg
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Mit særlige bidrag til virksomheden ligger i kombinationen af stærk forretningsforståelse og eksekvering inden for juridiske og etiske rammer, samt min erfaring med at bistå med at omsætte ejervision til handling. Jeg har erfaring fra mit virke som advokat og fra mine mange år i LEGO Koncernen både som juridisk leder og med general management i Kina og Tjekkiet samt strategisk ejerrådgivning.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring LEGO Production Tjekkiet, LEGO Manufacturing Ungarn, LEGO Juris A/S, Evolve Additive Solutions Minnesota, Den Selvejende Institution Silkeborg Krisecenter, Nimbus Motorcycles Danmark A/S
Bestyrelsesuddannelse INSEAD Executive Board Programme
Personlige egenskaber Inkluderende, nysgerrig, energisk og robust. Man ved, hvor man har mig, og kan altid forvente tydelighed, klar retning, transparens og ærlighed. Til gengæld forventer jeg at få det samme igen.
Strategiske Kompetencer Erfaring fra mange år i ledelsesorganer i LEGO Koncernen, særligt i Supply Chain (internationalisering) og i ejerrådgivningsfunktion med fokus på partnerskaber og langsigtet vision.
Funktionskompetencer Ledelse og udvikling af teams og medarbejdere, jura, etisk og juridisk compliance, kulturforståelse og forhandling
Implementeringskompetencer Har ledet flere implementerings-/transformationsprocesser i LEGO Koncernen, herunder partnerskabsprojekt efter stor akkvisition og ifm etablering af produktion i Kina. Løsningsorientering og agilitet.
Branche erfaring Advokatbranchen, supply chain i branded virksomhed med fuld værdikæde, strategisk ejerrådgivning.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
Nej

Aalbæk Ruggaard ApS tilbyder strategisk HR partnerskab til små og mellemstore virksomheder. Virksomheden leverer rådgivning inden for HR jura, rekruttering og ledelses- og teamudvikling.