Lars

Buhl

21607925 larsbuhl@outlook.com Værløse

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Jeg har i 20 år været investeringsdirektør i et investeringsselskab med fokus på SMV-virksomheder, men arbejder nu fuldtids som bestyrelsesmedlem/formand. Er ambitiøs virksomheders vegne, pragmatisk og nem at arbejde sammen med.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Værdiskabende forretningsudvikling

Arbejdet som investor i SMV-er har dybest set handlet om at gøre dem større og stærkere, og dermed mere værd. Gennem fokus på ledelse og organisation at skabe robuste og velindtjenende virksomheder.

Strategi og handlingsplaner

Erfaring fra mange virksomheder i forskellige brancher i udarbejdelse af strategi- og handlingsplaner. Det behøver ikke at være så kompliceret! Og eksekvere planerne og følge op på resultaterne!

Køb og salg af virksomheder

Mange erfaringer i køb og salg af virksomheder, samt ikke mindst forberedelse til salg.

Mine generelle kompetencer

Erfaren bestyrelsesleder

Med 25 års bestyrelsesarbejde og deltagelse i mere end 40 virksomheder har jeg bred og dyb erfaring hermed. Jeg kan ikke alt, men synes jeg har været \\\\\\\\\\\\\\\"udsat\\\\\\\\\\\\\\\" for det meste.

Samarbejde med ejerledede virksomheder

Næsten alle virksomheder, jeg har været involveret i, har været ejerledede. De specielle vilkår skal man forstå. Har her arbejdet meget med generationsskifte, ejerstrategi og organisationsudvikling.

Internationalisering og projektvirksomhed

Internationalisering er en vigtig del af virksomheders vækst; både på salgs- og sourcing-siden. Projektvirksomheder står mit hjerte nært. Gennem fokus på unikke kompetencer opnås store resultater.

Min bestyrelses erfaring

25 års erfaring med bestyrelsesarbejde; i alt 40+ virksomheder, de fleste over mange år. Primært ejerledede B-t-B-virksomheder, 15 mio.kr. til 1,5 mia.kr. i omsætning. Erfaring fra mange brancher.