Anders Gram

+45 23 23 63 58
ag@stahlwille.dk
Roskilde
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Jeg ser frem til at starte min bestyrelseskarriere via Asnet og tror på, at jeg kan bidrage med strategisk, operationel samt ledelsesmæssige kompetencer og erfaring til specielt SMV segmentet. Jeg er pragmatisk og imødekommende af natur, og tror på styrken i at udvikle relationer og være transparent i udtalen af virksomhedens samt medarbejdernes udviklingsbehov. Jeg er 45 og bosiddende i Roskilde.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Ingen formel bestyrelseserfaring endnu. Har refereret til flere bestyrelser, såvel ejerledet som koncern udpeget.
Bestyrelsesuddannelse Nej
Personlige egenskaber Jeg optræder ekstrovert og med stor nysgerrig på at kende menneske bag. Jeg får tingene gjort og kommunikerer hyppigt og tydeligt. Løser eventuelle konflikter når de opstår med en pragmatisk tilgang.
Strategiske Kompetencer Stærkt kommercielt mindset med et klart kundefokus. Formår at se helheden i virksomhedens udfordringer og nedbryde det til helt konkrete indsatser og handlinger. Agerer naturligt i koncernstrukturer.
Funktionskompetencer Mellem og topledelseserfaring igennem 15 år. Har deltaget i, samt ledet flere turn-arrounds, og siddet med ansvaret for at definere nye go-to market strategier. Stærk konceptforståelse.
Implementeringskompetencer Stor erfaring med udarbejdelsen af nye salgs- og markedsstrategier. Har deltaget flere ERP implementeringer, primært SAP platforme. Har succesfuldt gennemført flere ledelses-assessments.
Branche erfaring 25 års erfaring fra Værktøjs- og Grossistbranchen, heraf 15 år med ledelse på såvel mellem som topleder niveau. Har arbejdet i både producent samt grossistledet samt i både DK og Int. virksomheder.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
Nej