[hfcm id="5"]

Per Engsø Larsen

+45 40 40 74 45
pel@vegruppen.dk
Hellerup
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Igennem hele mit voksenliv har jeg arbejdet med ledelse, udvikling, det at se muligheder og at gennemføre. Det at se muligheder lidt før andre, at arbejde med udvikling af såvel mennesker som forretninger, er det der driver mig. At udfordre og at turde ? men samtidig have roen, er et kendetegn for mig.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har været medlem af mere end 30 bestyrelser, mange som formand, liste kan fremsendes.Erfaring med bestyrelsesarbejde i krydsfeltet mellem det private og det politiske.
Bestyrelsesuddannelse Bestyrelseskursus ved Bestyrelsesforeningen CBS 2019, aktiv i Bestyrelser i over 20 år, og udover ASNET er jeg medlem af Bestyrelsesforeningen, Rotary samt VL 24 - se endvidere CV
Personlige egenskaber Punktlig og rolig, anvender i stor grad humor. Vedholdende og med stort energi niveau.Udfordrende, og med overblik det til at flytte en virksomhed. Bidrager med både power og ro.
Strategiske Kompetencer Har stor erfaring med gearing i såvel turnarounds, downsizing som vækstvirksomheder - det mest inspirerende er vækst. Udfordrer vedvarende for at nå de fastsatte mål+, ser ofte alternative muligheder.
Funktionskompetencer Ledelse, strategi, købmandsskab, salg. Har stor forståelse for det tekniske og produktionen, som en naturlig baggrund for det at drive og udvikle en forretning. Stor interesse og forståelse for tal.
Implementeringskompetencer Opbygning af afdelinger og virksomheder fra greenfield.Franchisekoncept, inklusive opstart af nye Bestyrelser. Generationsskifte i en række forskellige virksomheder.Salg - gennemførende salg
Branche erfaring Ejendomme, byggeri og rådgivning. Entreprenør, arkitekt, ingeniør, forsyning, energi og miljø. Servicesektoren.Teknisk produktion / levering af tekniske produkter. Ordreproduktion.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
100 -

Opkøbte beskeden generationsskifte moden virksomhed der gennem 10 år blev udbygget til landsdækkende koncern med +350 ansatte, og kapitalfond som medejer, i alt 7 selskaber, opkøb samt org. vækst.