Jens Lassen

+45 20 18 47 53
jens@ekspansion.com
Aabenraa
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Erfaren og dedikeret bestyrelsesmedlem, bosat i Aabenraa, Sønderjylland, og aktiv især i region Syddanmark og Midtjylland. Jeg lægger i bestyrelsesarbejdet vægt på at være en aktiv sparringspartner - på møderne såvel som mellem dem - og har særlig stor erfaring med bestyrelsesarbejde i ejerledede virksomheder.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Mere end 7 års bestyreleserfaring. Bestyrelsesarbejde er i dag en primær beskæftigelse. Sidder p.t. (2019) i 8 bestyrelser.
Bestyrelsesuddannelse Eksamineret bestyrelsesuddannelse fra Århus Universitet (2014).Chairmans Certificate fra Board Assure (2018)
Personlige egenskaber Systematisk, struktureret, handlekraftig og vedholden (for at sikre eksekvering). I bestyrelsesarbejde er jeg ligefrem, positiv og konstruktiv med fokus på åbenhed, tillid og gensidig respekt.
Strategiske Kompetencer Særdeles stor erfaring med strategiprocesser (både planlægning, eksekvering og opfølgning) fra både ansættelser og på bestyrelsesniveau. Særlig stor erfaring med vækststrategier og vækstplaner.
Funktionskompetencer Salg, strategi og forretningsudvikling. Især eksport og international afsætning i vækstvirksomheder. Erfaring med eksport til mere end 60 lande, og taler 6 sprog.
Implementeringskompetencer Jeg ser eksekveringsevne og handlekraft som de afgørende forskelle mellem succes og fiasko for en virksomhed og har derfor altid dyrket dette, med fokus på problemløsning og effektiv kommunikation.
Branche erfaring Byggebranchen (træ og byggematerialer), møbelbranchen, VVS branchen , sundhedssektoren. Fra bestyrelser også IT, transport, skibsværft, park- og haveartikler, musik- lys- og lydudstyr.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Ekspansion ApS hjælper med at realisere virksomheders vækstpotentiale gennem bestyrelsesarbejde, sparring og rådgivning samt kompetenceudvikling, med fokus på salg og vækst.Se www.ekspansion.com