Erik Nielsen

+45 40 96 79 40
mail.erikjulnielsen@gmail.com.
Børkop
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Siden 1998 har jeg har haft bestyrelseshverv i mere end 15 virksomheder. Er i dag aktiv i 3 virksomheder, hvor jeg har formandsposten i 1 af selskaberne.
Bestyrelsesuddannelse 2013 Bestyrelsesskolen v/Advokatfirmaet Bech-Bruun og Deloitte2011 Executive Board ProgramINSEAD / Fontainebleau, Frankrig
Personlige egenskaber Lyttende og imødekommende personlighed. Ambitiøs og engageret i mine opgaver. Deltager kun for at gøre en positiv og udviklende forskel. Udadvendt og en god formidler/kommunikator.
Strategiske Kompetencer Jeg er en strategisk købmand, der kender forskellen mellem teori og praksis. Mit motto er: Eksekvering er stærkere end beslutninger.
Funktionskompetencer Administrerende direktør og direktionskompetencer hos MMV'ere samt international datterselskab i en børsnoteret koncern.
Branche erfaring Erfaring fra seks forskellige brancher, hvor produktions- og salgsselskaber forestår deres salg til eller gennem kapitalkæder. Endvidere erfaring indenfor B-t-B markedet nationalt og international.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
10-49