Jan Tanderup Petersen

+45 20 43 20 66
jan@newway.dk
Viby J
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Strategisk konceptudvikler med fokus på struktureret differentiering af virksomheden. Jeg drives af muligheder og er stærk til at forbinde og optage meget forskellig og kompleks viden. Jeg arbejder meget og fokuseret for at løse udfordringer og driftsmæssige problemer.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har arbejdet som bestyrelsesformand i 8 bestyrelser i Danmark, Litauen og Polen. Jeg sikrer det gode værdiskabende bestyrelsesarbejde gennem en klar strategisk retning og stærkt samarbejde.
Bestyrelsesuddannelse Aarhus Universitet - Bestyrelsesuddannelse for Små og Mellemstore Virksomheder (2015 )Se min bestyrelsesfilm på https://vimeo.com/98822766
Personlige egenskaber Er kendetegnet ved at have et højt drive og vil gerne skabe resultater. Jeg er en stærk forretningsudvikler, som ser muligheder i markedet og at virksomheden skiller sig ud.
Strategiske Kompetencer Via en Executive MBA fra London samt 10 år som strategisk konsulent har jeg en omfattende værktøjskasse & udviklet et væld af forretningsmodeller, som har sikret virksomheden klar strategiske retning.
Funktionskompetencer Som serieiværksætter gennem mere end 30 år forstår jeg ejerlederens situation og har arbejdet med alle områder af forskellige virksomheder. Jeg elsker udfordringer og at finde innovative løsninger.
Implementeringskompetencer Som direktør har jeg både tænkt de store tanker og efterfølgende implementeret en række af dem. Jeg har implementeret IT-løsninger, kommunikationsplatforme m.m.
Branche erfaring Har arbejdet i forskellige brancher præget af produktion, kommunikation, salg, IT og markedsføring, hvor det at skabe vækst og synlighed i nye såvel som eksisterende markeder er afgørende.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
50-99

Stifter & CEO i Delta Grafisk, New Way Consulting og SIGNAfilm. Har arbejdet inden for rådgivning,kommunikation, salg og medier i 30 år. Virksomhederne har været præget af vækst og udvikling.