Carsten Rosendal

+45 29 26 80 30
cr@crmanagement.dk
Kerteminde
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Min passion er at udvikle forretningen ved at skabe nyt eller udnytte eksisterende muligheder, markedsmæssigt, teknologisk eller på anden måde. Jeg trives i det internationale miljø, hvor det forretningsmæssige bakkes op af gode mundtlige og skriftlige sprogkundskaber, specielt på fransk, engelsk og dansk.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Siden 2011 siddet i 6 bestyrelser, heraf 3 som formand. Tidligere som direktør haft plads i bestyrelsen for hhv. Wittenborg og Promens Medical Packaging. Er pt. i 4 bestyrelser, heraf 3 som formand.
Bestyrelsesuddannelse I 2013 gennemførte jeg bestyrelseskurset hos Business Kolding / INSEAD (i dag Scandinavian Executive Institute)
Personlige egenskaber I følge Insights Discovery Personprofil er jeg en Reformerende Entreprenør: Kreativ - Forbedringssøgende - Disciplineret - Selvsikker - Analytisk - Tillidsskabende - Udfordrende - Selvstarter
Strategiske Kompetencer SIden starten af 2011 har jeg som selvstændig strategi-konsulent arbejdet med strategiformulering og -eksekvering i SMV'er.
Funktionskompetencer Jeg er en international leder med solid erfaring inden for virksomhedsopstart, produktudvikling, international salg og markedsføring, samt produktionsledelse og turn-arounds
Branche erfaring Nøgleord for branchekendskab er: farma, medico, plast, emballage, fødevarer, træ og metal, energi, elektronik, automater, værktøjsmaskiner, pladebearbejdning, venture, konsulent og it.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

CR Managements fokus er, som forretningskonsulent eller bestyrelsesmedlem, at rådgive virksomhedsejere og ledere i at udvikle deres virksomhed, sikre fremtiden og forbedre de økonomiske resultater.