Regionsmøder februar 2018

af | feb 20, 2018 | Arrangementer

Overblik over regionsmøderne

I næste uge afholdes årets første regionsmøder i ASNET Board. Og hvis du spørger os, er der lagt i ovnen til tre utroligt spændende dage.

Regionsmøde Øst afholdes på tirsdag den 27. februar hos Capnova i Roskilde, der inviterer os på et besøg i deres hus. Udover en rundvisning og et oplæg fra Finn Mogensen fra CAPNOVA, stiller vi på mødet skarpt på kravene til at blive optaget på markedspladsen First North. Til at hjælpe os med dette, kommer Carsten Færge fra Norden CEF.

Regionsmøde Syd afholdes den 28. februar på Hotel Scandic i Kolding, og vi har inviteret tidligere Head of Corporate Strategy i Abena Gruppen, Jan Köster, der vil dele sine erfaringer om udvikling og implementering af strategier. Herudover har vi inviteret et af vores nye ASNET-medlemmer, Michael Torp, der vil give os en pragmatisk indsigt i hvordan vi, som bestyrelsesmedlemmer bedst afdækker den latente trussel, IT-sikkerhed, der er meget aktuel i denne digitale tidsalder.

Regionsmøde Midt-Nord tager sig denne gang lidt anderledes ud end normalt. Her har vi nemlig planlagt et helt regions-døgn til jer, der finder sted fra 1. marts kl. 9.00 til 2. marts kl. 9.00 på Hotel Scandic i Århus.

Vi lægger døgnet ud med et spændende oplæg fra Bent Bang Haulrik, medejer af Kapitalbørsen, der har over 150 kapitalstærke profiler. Herefter tager vi imod Carsten Færge fra Norden CEF, der netop er blevet Certified Advisor til notering på First North, og han stiller skarpt på mulighederne og overvejelserne for en børsnotering.

Senere på døgnet byder vi velkommen til Mette Neville og Carsten Fode, der med udgangspunkt i deres mange års forskning vil gøre os klogere på, hvordan bestyrelser kan hjælpe SMVer med at indfri deres vækstpotentiale.

Alt i alt ser vi frem til tre meget spændende møder med rig mulighed for læring og networking. Skal du med, så bliv medlem i dag.

E-bog: Er bestyrelserne i danske SMV-er parat til grøn omstilling?

E-bogen ‘Er bestyrelserne i danske SMV-er parat til grøn omstilling’ stiller skarpt på lederes attitude og indstilling til bæredygtighed i danske SMV-er. Med mere end +1400 besvarelser får du en spændende og fyldestgørende rapport.

E-bog for bestyrelsesmedlemmer | Asnet