Til dig som overvejer en bestyrelse: Gå ikke glip af dette inspirerende gå-hjem-møde

Sidder du som ejerleder og overvejer at etablere en professionel bestyrelse, der kan skabe vækst og udvikling i din virksomhed? Men ved du ikke helt, hvor du skal starte, hvilke værktøjer der findes, og hvad du kan forvente af en bestyrelse?

Den 16. – 18. januar åbner Deloitte op for dørene i Slagelse, Kolding og Aalborg til et gå-hjem-møde, hvor de i samarbejde med ASNET Board og BOARD GOVERNANCE A/S præsenterer forskellige synspunkter på, hvorledes en bestyrelse kan skabe værdi og forretningsmæssige fordele i en virksomhed. Dette med et klart udgangspunkt i ejerlederens situation.

Det bliver en dag med spændende oplæg med bl.a. Deloittes syn på vigtigheden af bestyrelsen i en tid med eksponentielle forandringer, en aktuel kundecase fra en udvalgt virksomhed, BOARD GOVERNANCE A/S’ syn på bestyrelsens arbejde med såvel eksisterende som nye forretningsmodeller samt ASNET Board’s bud på, hvad en professionel bestyrelse kan anvendes til, og hvordan man sikrer værdiskabelse for virksomheden gennem bestyrelsesarbejdet.

Herudover vil der være tid til dialog mellem deltagerne, så du har rig mulighed for at lufte dine tanker og overvejelser omkring en bestyrelse og høre andres synspunkt herpå.

Datoer og sted for gå-hjem-mødet er som følger:

Tirsdag d. 16. januar 2018, kl. 15:45 – 18:30
Ndr. Ringgade 70 A, 4200 Slagelse, Danmark

Onsdag den 17. januar 2018, kl. 15:45 – 18:30
Egtved Allé 4, Postboks 29, 6000 Kolding, Danmark

Torsdag den 18. januar 2018, kl. 15:45 – 18:30
Østre Havnepromenade 26, 4. sal. 9000 Aalborg, Danmark

Skynd dig at tilmelde arrangementet lige her.