Per

Andersen

51908433 mrandersen@hotmail.com Vejle

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


\\\\\\\\\\\\\\\"Sigt ikke efter at være en succes, men hellere efter at være af værdi\\\\\\\\\\\\\\\" - det er mit mantra og min tilgang til bestyrelsesarbejdet.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Internationalisering

Strategisk og praktisk international erfaring med BtB teknisk salg og salgsledelse. Stærkt internationalt professionelt og personligt netværk. Udenlandsophold i Tyskland og bred branche erfaring og netværk

Ledelse

Som leder og ejerleder har jeg mange års ledelseserfaring. Min tilgang til ledelsesopgaven er et positivt livssyn og en glæde i at arbejde sammen med andre mod fælles mål. Værdibaseret ledelse.

Strategi og generationsskifte

Udvikling og implementering af strategi. Jeg har været med i flere ejer- og generationsskifter og senest selv ejerskifte egen virksomhed.

Mine generelle kompetencer

Bred forretningsforståelse

Jeg har været i job, siden jeg var 7 år gammel. Gennem min uddannelse og karriere i forskellige industrier, har jeg oparbejdet en god og bred forretningsforståelse. Mit teoretiske fundament består af en kommerciel og teknisk uddannelse suppleret med en executive MBA

Min bestyrelses erfaring

Jeg har i flere år arbejdet i en række SMV-bestyrelser, primært ejerledede selskaber. Min erfaringer spænder over menigt medlem til formandsopgaven.