Få hjælp til at finde dit næste bestyrelsesmedlem

ASNET kan hjælpe dig på to måder

1. Find selv dit bestyrelsesmedlem eller -formand

Hvis du selv ønsker at stå for hele søgeprocessen, når du skal finde dit næste bestyrelsesmedlem, kan du søge efter kandidater blandt Asnets medlemmer. Denne service stiller Asnet gratis til rådighed for dig, så du selv kan stå for dit valg af bestyrelsesmedlemmer og -kandidater.

2. Få hjælp til at finde dit bestyrelsesmedlem eller -formand

Hvis du ønsker hjælp til søgeprocessen og til at vælge dit næste bestyrelsesmedlem – herunder opstilling af kandidatprofil – tilbyder Asnet mod et succes-honorar assistance gennem en professionel rekrutteringsproces. Hvordan vi hjælper dig, kan du se mere om i videoen og processen nedenfor.

SÅDAN HJÆLPER VI DIG

Rekrutteringsprocessen hos Asnet

1. Første kontakt

Max 48 timer efter, at Asnet har modtaget kontaktdata, kontakter vi virksomheden for at aftale intromøde.

2. Intromøde

Målet med intromødet er at opnå gensidig tillid. Proces, tidsplan og omkostning for succeshonorar aftales.

3. Profil

På baggrund af en dialog omkring virksomhedens krav og forventninger udarbejder Asnet en profil. Denne godkendes af virksomheden.

4. Ansøgninger

Den godkendte profil udsendes til Asnets medlemmer, som laver deres ansøgning til posten. Disse sendes herefter til Asnet.

5. Udvælgelse

Asnet klargør ansøgninger m.m., og det hele sendes til virksomheden. Asnet assisterer i udvælgelsen til interview.

6. Interview

Der gennemføres interview med de udvalgte. Dette gøres af virksomheden selv, men Asnet kan assistere.

7. Beslutning

Virksomheden beslutter sig for sit bestyrelsesmedlem – ofte efter sparring med Asnet.

8. Opfølgning

Asnet følger op på og evaluerer processen sammen med virksomheden.

Hvad koster det at få hjælp?

Hvis du får hjælp til dit valg af bestyrelsesmedlemmer og vælger en af de ansøgere, Asnet har fundet i rekrutteringsprocessen, betaler du et omsætningsafhængigt succes-honorar for processen som illustreret i tabellen til højre.

Dette honorar bruges til delvist at dække de omkostninger, Asnet har i forbindelse med rekrutteringsforløbet. Erfaringsmæssigt giver det den bedste søgning at lade os assistere dig i søgningen og i dit valg af bestyrelsesmedlemmer.

Når vi deltager i processen, er vi garant for at assistere, rådgive og sikre, at udvælgelsen af dine bestyrelsesmedlemmer sker på et åbent og professionelt grundlag.

Hvis du ønsker hjælp til din bestyrelsessøgning, kan du kontakte Asnet eller rette direkte henvendelse til vores sekretariat.

Virksomhederne siger

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Asnet. Dels har Asnet arbejdet særdeles professionelt med opgaven og udfordret vores mind-set om mulige bestyrelseskandidater, og dels har de leveret og præsenteret os for en række yderst kompetente kandidater til vores bestyrelse.”

Brian Klovborg

Managing Director, Itectra A/S

“Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at få ansøgninger fra bestyrelseskandidater på så højt et niveau.”

Per Lybæk

Cadesign form

VIL DU VIDE MERE OM OS?

Hvis du vil vide mere om, hvem Asnet er, og hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at læse mere eller kontakte os direkte. Vi sidder klar til at hjælpe.