Downloads

Gratis downloads om bestyrelsesarbejde

På denne side har du mulighed for at downloade forskelligt materiale om bestyrelsesarbejde. Alle downloads er gratis og udarbejdet af Asnet. Har du spørgsmål til det, du downloader, er du altid velkommen til at tage fat i os.

E-bog: Skaber en bestyrelse værdi for din virksomhed?

Kan en bestyrelse skabe værdi for dig og din virksomhed? Kan du opnå effekt af en bestyrelse med eksterne medlemmer? Og hvordan sikrer du det? I denne e-bog forsøger vi at guide dig i retning af svarene på bl.a. disse spørgsmål. Er du i tvivl om bestyrelsens relevans for din virksomhed, så download e-bogen nu.

E-bog: 10 ejerlederes erfaringer med bestyrelser

Få adgang til 10 forskellige ejerlederes erfaring med at ansætte en bestyrelse med eksterne medlemmer. Der er mange overvejelser forbundet med det at ansætte et bestyrelsesmedlem  – uanset om det er det første eller det femte. Bliv inspireret til, hvordan du går til processen i denne e-bog.

E-bog: Lad en bestyrelse skabe værdi for dig og din virksomhed

Med e-bogen ‘Lad en bestyrelse skabe værdi for dig og din virksomhed’ får du viden om, hvordan en bestyrelse kan hjælpe både dig og din virksomhed til udvikling, vækst og fokus i en travl hverdag.

E-bog: Vil du udvikle dig som bestyrelsesmedlem?

Med vores gratis e-bog ‘Vil du udvikle dig som bestyrelsesmedlem?’ får du viden om, hvad bestyrelsesnetværket, Asnet, kan gøre for dig, når du skal udvikle din bestyrelseskarriere.

Gratis downloads om ESG og grøn omstilling

På denne side har du mulighed for at downloade forskellige rapporter baseret på undersøgelser, som Asnet har foretaget. Alle downloads er gratis og udarbejdet af Asnet og udvalgte samarbejdspartnere. Har du spørgsmål til det, du downloader, er du altid velkommen til at tage fat i os.

E-bog om bestyrelser | Asnet

E-bog: Er bestyrelserne i danske SMV-er parat til grøn omstilling?

E-bogen ‘Er bestyrelserne i danske SMV-er parat til grøn omstilling’ stiller skarpt på lederes attitude og indstilling til bæredygtighed i danske SMV-er. Med mere end +1400 besvarelser får du en spændende og fyldestgørende rapport.

E-bog: ESG i små og mellemstore virksomheder

E-bogen “ESG i små og mellemstore virksomheder” er en rapport, der tager temperaturen på SMV’ernes arbejde med og holdning til ESG-indsatser. Analysen er et resultat af +1300 besvarelser. Al data er indsamlet efterår 2022.