[hfcm id="5"]

Downloads

Gratis downloads om bestyrelsesarbejde

På denne side har du mulighed for at downloade forskelligt materiale om bestyrelsesarbejde. Alle downloads er gratis og udarbejdet af Asnet. Har du spørgsmål til det, du downloader, er du altid velkomment til at tage fat i os.

E-bog om bestyrelse | Asnet

E-bog: Skaber en bestyrelse værdi for din virksomhed?

Kan en bestyrelse skabe værdi for dig og din virksomhed? Kan du opnå effekt af en bestyrelse med eksterne medlemmer? Og hvordan sikrer du det? I denne e-bog forsøger vi at guide dig i retning af svarene på bl.a. disse spørgsmål. Er du i tvivl om bestyrelsens relevans for din virksomhed, så download e-bogen nu.

E-bog | Asnet

E-bog: 10 ejerlederes erfaringer med bestyrelser

Få adgang til 10 forskellige ejerlederes erfaring med at ansætte en bestyrelse med eksterne medlemmer. Der er mange overvejelser forbundet med det at ansætte et bestyrelsesmedlem  – uanset om det er det første eller det femte. Bliv inspireret til, hvordan du går til processen i denne e-bog.

Vækst og udvikling af dig og din virksomhed | ASNET

E-bog: Vækst og udvikling af dig og din virksomhed

Med e-bogen ‘Vækst og udvikling af dig og din virksomhed’ får du viden om, hvordan en bestyrelse kan hjælpe både dig og din virksomhed til udvikling, vækst og fokus i en travl hverdag.

Derfor skal du overveje et bestyrelsesnetværk | ASNET

E-bog: Derfor skal du overveje et bestyrelsesnetværk

Med vores gratis e-bog ‘Derfor skal du overveje et bestyrelsesnetværk’ får du viden om, hvad bestyrelsesnetværket, ASNET, kan gøre for dig, når du skal udvikle din bestyrelseskarriere.