Referencer fra virksomheder

Det siger de virksomheder, vi har hjulpet

Vi har hjulpet over 200 virksomheder med at få sammensat den rette værdiskabende bestyrelse. For nogen er det ved etablering af en professionel bestyrelse, og for andre kræver det udskiftning eller udvidelse i den nuværende bestyrelse. Medlemmerne i vores netværk har alle en solid erhvervserfaring, og vi kan altid finde bestyrelseskandidater, der vil passe lige til din virksomhed. Se hvad virksomhederne siger om at få en bestyrelse og samarbejde med Asnet.

”Efter vi kontaktede Asnet, har Jan stort set ordnet det hele, og vi har nærmest ikke skulle røre en finger. Han hjalp os med vores behovsafdækning, bookede møder med kandidaterne, deltog i samtalerne osv. Alt vi stort set skulle gøre, var at møde op, lytte til kandidaterne og træffe en beslutning. Vi var på udkig efter to nye medlemmer, men der var tre profiler med så stærke kompetencer, at vi endte med at udvide bestyrelsen. Det var bestemt en positiv udfordring, at Asnet kunne præsentere så mange dygtige kandidater, at vi blev nødt til at vælge tre.” 

Anders Skorstensgaard

Direktør, Skorstensgaard

“Asnet førte os hurtigt og effektivt igennem et udvælgelsesforløb med indledende udarbejdelse af kandidatprofil efterfulgt af en søgeproces i netværket. Asnets rekrutteringschef var med i hele processen som min personlige sparringspartner. Jeg vil klart anbefale den af Asnet tilrettelagte søgeproces til andre.”

Johann Laux

Direktør, Proveo A/S

”Jeg tog kontakt via ASNET Boards hjemmeside og blev ringet op kort efter. Og allerede fra første kontakt, kunne jeg mærke professionalismen. Vi holdt et møde med Jan, præsenterede vores behov, og så tog han styring på hele processen. Vi fik nogle gode kandidater at vælge imellem, og selvom vi kun skulle vælge en, syntes jeg, der var højt niveau hele vejen rundt. Det er en strømlinet proces, der kører på skinner, men samtidig er der plads til at komme med inputs, så forløbet passer til det, du ønsker.”

Henrik Hagens

CEO & ejer, Hagens Fjedre

Cases og artikler med virksomheder, vi har hjulpet

Her finder du mere dybdegående artikler og cases med en række af de virksomheder, vi har hjulpet med at ansætte eksterne bestyrelsesmedlemmer. Læs deres historie, deres oplevelse af rekrutteringsprocessen i Asnet, og bliv klogere på, hvad du skal overveje og kan forvente, hvis du vil ansætte eksterne bestyrelsesmedlemmer. Du kan også downloade vores gratis e-bog ’10 ejerlederes erfaringer med bestyrelser’ her.

”Processen sammen med Christian fra Asnet var god – forløbet var gennemtænkt og gav god mening for os. Vi fik udarbejdet et fyldestgørende stillingsopslag, hvor vi fik beskrevet de forskellige parametre og kriterier for vores nye bestyrelsesmedlemmer.”

Kresten

Wiingaard, Adapt

”Vi var og er ikke i tvivl om, at en bestyrelse kan skabe værdi for os. Vi tror på, at det er den her vej vi skal for at udvikle os, for når vi selv skal stå for det hele, sker der ikke nok. Der går dagligdag i den. Og så har forløbet hos ASNET på en eller anden måde gjort beslutningen og processen nemmere og mere tryg. Det har gjort os klar til den omstilling, og vi har ingen forbehold ved at lukke vores nye formand ind i virksomheden.”

Douwe Hoekstra

Founding Partner, SolutionWeb

“Vi er meget begejstrede for samarbejdet med Asnet. De har hjulpet os igennem en målrettet rekrutteringsproces samt præsenteret et stærkt felt af kompetence bestyrelseskandidater. Vi har på denne baggrund rekrutteret en bestyrelsesformand, der til fulde matcher vores kompetencebehov i forhold til de ambitiøse vækstplaner for OptimumIT.”

Lars Handrup

Direktør & Partner, OptimumIT A/S

”Det har været en fantastisk rejse for os. Det at have tilknyttet en konsulent, som håndterer og styrer hele processen på en professionel og struktureret måde har været fantastisk. Det er det, der skal til, hvis man vil skabe et forum, hvor der bliver kigget på virksomheden udefra.”

Finn Damgaard Hansen

Direktør, DYFA

”Samarbejdet fungerer godt, fordi Jan forstår så mange forskellige forretningsformer. Han har været meget hurtig til at forstå os og på den baggrund definere en profil til vores behov. Og så holder han os i hånden og sørger for, at processen kører – det er meget betryggende.”

Lars Jürgensen

Partner, Cadesign Holding

U

Skal vi hjælpe med at finde dit næste bestyrelsesmedlem?

Er du klar til at etablere, udvide eller skifte ud i din bestyrelse, så hjælper vi dig gerne med at strukturere forløbet, så du får de helt rigtige kandidater i betragtning.