Referencer fra virksomheder

Det siger de virksomheder, vi har hjulpet

Vi har hjulpet over 200 virksomheder med at få sammensat den rette værdiskabende bestyrelse. For nogen er det ved etablering af en professionel bestyrelse, og for andre kræver det udskiftning eller udvidelse i den nuværende bestyrelse. Medlemmerne i vores netværk har alle en solid erhvervserfaring, og vi kan altid finde bestyrelseskandidater, der vil passe lige til din virksomhed. Se hvad virksomhederne siger om at få en bestyrelse og samarbejde med ASNET Board.

“ASNET Board førte os hurtigt og effektivt igennem et udvælgelsesforløb med indledende udarbejdelse af kandidatprofil efterfulgt af en søgeproces i netværket. ASNET Boards rekrutteringschef var med i hele processen som min personlige sparringspartner. Jeg vil klart anbefale den af ASNET Board tilrettelagte søgeproces til andre.”

Johann Laux

Direktør, Proveo A/S

”Vi har før haft en midlertidig bestyrelse, men i 2018 begyndte vi at lede efter nogle nye kandidater til at hjælpe os videre på bestyrelsesfronten. Vi har hele tiden været afklaret omkring, at vi ville have en bestyrelse at sparre med. I starten kørte vi selv en række samtaler, men vi var ikke rigtig klar over, hvilke parametre vi skulle lægge vægt på i udvælgelsen, og derfor tog vi kontakt til ASNET Board.

Rekrutteringsforløbet var en stor hjælp særligt ift. at lave en grundigere definition af de kompetencer, vi havde brug for, og der havde Jan mange gode inputs. Og så er hele processen med alt det praktiske og administrative arbejde jo enormt tidskrævende, så det var rart at få hjælp til den del.”

Allan Nielsen

CCO, InsuBiz

Cases og artikler med virksomheder, vi har hjulpet

Her finder du mere dybdegående artikler og cases med en række af de virksomheder, vi har hjulpet med at ansætte eksterne bestyrelsesmedlemmer. Læs deres historie, deres oplevelse af rekrutteringsprocessen i ASNET Board, og bliv klogere på, hvad du skal overveje og kan forvente, hvis du vil ansætte eksterne bestyrelsesmedlemmer. 

Har du modet til at inkludere en bestyrelse i dit iværksætteri?

Har du modet til at inkludere en bestyrelse i dit iværksætteri?

Bestyrelsen kommer før resultaterne, ikke omvendt. Det mener i hvert fald Johann Laux, Direktør i proVeo A/S, der allerede seks måneder efter proVeos opstart ansatte en ekstern bestyrelsesformand. Ifølge Johann er mange iværksættere lidt for gode til at udskyde eller...

“Det har været en fornøjelse at samarbejde med ASNET Board. Dels har ASNET Board arbejdet særdeles professionelt med opgaven og udfordret vores mind-set om mulige bestyrelseskandidater, og dels har de leveret og præsenteret os for en række yderst kompetente kandidater til vores bestyrelse.”

Brian Klovborg

Managing Director, Itectra A/S

“Vi er meget begejstrede for samarbejdet med ASNET Board. De har hjulpet os igennem en målrettet rekrutteringsproces samt præsenteret et stærkt felt af kompetence bestyrelseskandidater. Vi har på denne baggrund rekrutteret en bestyrelsesformand, der til fulde matcher vores kompetencebehov i forhold til de ambitiøse vækstplaner for OptimumIT.”

Lars Handrup

Direktør & Partner, OptimumIT A/S

“Jeg modtog meget målrettede ansøgninger på et højt fagligt niveau, som ret præcist svarede til mine krav. Jeg valgte at tage en kort samtale med de fem mest kvalificerede kandidater og valgte i sidste ende den kandidat, hvor personkemien var bedst samtidig med, at den valgte kandidat matchede de opstillede kompetencekrav rigtig godt.”

Flemming Pannerup

Direktør, X-Ophan A/S

“Fra udsendelsen af bestyrelsesopslaget til vort endelige valg af bestyrelsesformand gik der under en måned takket være et godt og effektivt planlagt rekrutteringsforløb. Jeg kan varmt anbefale ASNET Boards rekrutteringsproces til andre virksomheder i samme situation.”

Søren V. Andersen

Direktør, Skanroll A/S

“ASNET Board præsenterede os for et stærkt udvalg af kandidater til bestyrelsesformandsposten baseret på den kandidatprofil, vi havde opstillet i samarbejde med ASNET Boards rekrutteringschef, som støttede os hele vejen igennem processen. Efter en spændende samtalerunde med tre kandidater var vi ikke i tvivl om vort valg af bestyrelsesformand, og vi kan klart anbefale ASNET Boards professionelle rekrutteringsproces.”

Michael Heide

Direktør, Micmatic Aps

“I forbindelse med at vi søgte en ny bestyrelsesformand, benyttede vi ASNET Board til at assistere med rekrutteringsforløbet og udvælgelsesprocessen. Baseret på opslaget internt i ASNET Board modtog vi syv ansøgninger til formandsposten, og efter at have gennemført samtaler med tre udvalgte kandidater, var vi ikke i tvivl om valget af ny bestyrelsesformand.”

Anders Kondrup Risager

Direktør, APACTA A/S

“Vi havde opstillet en række strenge krav til vort nye bestyrelsesmedlem, herunder krav til branchekendskab og relevant netværk. Det af ASNET Board tilrettelagte rekrutteringsforløb førte os frem til én kandidat med netop de kompetencer, vi havde brug for. Vi anbefaler varmt ASNET Board og rekrutteringsprocessen til andre virksomheder, der søger et nyt bestyrelsesmedlem.”

Poul Bek

Aktionær & bestyrelsesformand, GRUBER A/S