Samarbejdspartnere

Mød vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder gerne med alle, der professionelt arbejder på at højne kvaliteten af bestyrelsesarbejde. Vi tror på, at det danske samfund går glip af store vækstmuligheder og virksomhedsejeren af stor gevinst grundet manglende kvalitet i bestyrelsesarbejdet. Vi samarbejder med andre organisationer og virksomheder, der har holdninger og produkter, der kan hjælpe til at højne kvaliteten af bestyrelsesarbejde i Danmark. Nedenfor finder du et udpluk af de samarbejdspartnere.

Dansk Byggeri og Asnet samarbejder om at sprede viden om værdien ved en ekstern bestyrelse blandt Dansk Byggeris medlemmer. Dansk Byggeri arbejder for, at medlemmerne kan udvikle deres virksomhed bedst muligt til gavn for beskæftigelsen, konkurrenceevnen og indtjeningen. En professionel bestyrelse kan spille en vigtig rolle i at udvikle en forretning. Derfor hjælper Asnet Dansk Byggeris medlemmer med rekrutteringen af professionelle bestyrelsesmedlemmer ved at give adgang til vores netværk samt hjælp til at finde de rette medlemmer til bestyrelser og advisory boards.

Dansk Byggeri er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for 5700 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Læs mere om Dansk Byggeri her.

logo
logo5

Asnet samarbejder med Aarhus Universitet Center for Små og Mellemstore Virksomheder om generel information om det værdiskabebde bestyrelsesarbejde samt om bestyrelsesuddannelser for SMV virksomheder ved Center for Små og Mellemstore Virksomheder.

Asnet samarbejder med Jyske Bank, der er Premium Partner på den nye kåring, Årets SMV, om at sætte fokus på de danske små og mellemstore virksomheder og menneskene bag dem.

Jyske Bank | Asnet
DAHL Advokatfirma | Asnet

DAHL Advokatfirma er Premium Partner på den nye kåring, Årets SMV, som Asnet står bag. Vi samarbejder med DAHL om at sætte fokus på de danske små og mellemstore virksomheder og personerne bag dem.

Business Horsens og Asnet samarbejder om at formidle udbyttet ved det værdiskabende bestyrelsesarbejde samt om tilføjelsen af kvalificerede kandidater til bestyrelser og advisory boards i hos Business Horsens medlemsvirksomheder.

logo
Bestyrelsesforeningen

Asnet er medlem af Bestyrelsesforeningen og bakker op om foreningens mission om at fremme bestyrelsesarbejde med fokus på værdiskabelse og ledelse, om at bidrage til kompetenceudvikling blandt bestyrelsesmedlemmer og om at udvikle bestyrelsesarbejde som fagområde. Bestyrelsesforeningen har 500 medlemmer heraf mange af Danmarks største selskaber og erhvervsorganisationer.

Den Sociale Kapitalfond samarbejder med Asnet bl.a. ved at være Partner på Årets SMV. Den Sociale Kapitalfond Invest investerer i mindre og mellemstore virksomheder, som dels ønsker vækst og dels tager et særligt socialt ansvar.

Den sociale kapitalfond | Asnet
CBS

Asnet understøtter Center for Ejerledede Virksomheder ved CBS med praktiske case virksomheder og ved at stille praktisk bestyrelseserfaring til rådighed.

Erhverv Randers og Asnet samarbejder om at formidle udbyttet ved det værdiskabende bestyrelsesarbejde samt om tilføjelsen af kvalificerede kandidater til bestyrelser og advisory boards i hos Erhverv Randers medlemsvirksomheder.

Erhverv Randers
MakeMyStrategy | Asnet

MakeMyStrategy samarbejder med Asnet om at gøre strategiarbejdet mere håndgribeligt for bestyrelsen. MakeMyStrategy™ tilbydes som en software-as-a-service, der er udviklet for at imødekomme ønsket om en let, enkel og eksekverbar måde, at arbejde med strategi på. https://www.makemystrategy.com/

Asnet bidrager til CBS Bestyrelsesuddannelserne med case virksomheder og deltagelse i undervisningsteam som erfaring fra bestyrelseslokalerne i bestyrelsesuddannelserne for mindre og mellemstore, ejerledede og familieejede virksomheder.

CBS-bestyrelsesuddannelserne
Danish Export Association

Dansk Eksportforening og Asnet samarbejder om at formidle udbyttet af værdiskabende bestyrelsesarbejde og netværksmuligheder samt bistår medlemsvirksomheder i at finde kvalificerede bestyrelsesmedlemmer.

Vækstfonden er statens finansieringsfond. Vækstfonden fremmer vækst og fornyelse i små og mellemstore virksomheder, ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. Vækstfonden og Asnet samarbejder om formidling af viden og værktøjer inden værdiskabende bestyrelsesarbejde samt om besættelse af bestyrelsesposter.

Vækstfonden
Industri udvikling

Industri Udvikling investerer primært i danske B2B-fokuserede virksomheder med en omsætning fra 30 mio.kr. op til 300-400 mio.kr. Der investeres ikke i opstartsvirksomheder. Industri Udvikling er aldrig majoritetsaktionær. Industri Udvikling anser det for vigtigt for virksomhedens udvikling, at direktionen er betydende medejer. Industri Udvikling og Asnet samarbejder om formidling af viden og værktøjer inden for det værdiskabende bestyrelsesarbejde samt om besættelse af bestyrelsesposter.

ErhvervSilkeborg og Asnet samarbejder om at formidle viden og erfaringer om udbyttet ved det værdiskabende arbejde i bestyrelser og advisory boards. Desuden samarbejdes der om tilføjelsen af kvalificerede kandidater til bestyrelser og advisory boards i erhverv Silkeborgs medlemsvirksomheder.

Erhverv Silkeborg_logo farvet
Dokumenter.dk

Asnet samarbejder med Dokumenter.dk om udvikling af juridiske dokumenter, der er relevante for dit bestyrelsesarbejde. Dokumenter.dk er Danmarks største platform for juridiske dokumenter.

Dokumenter.dk’s erfarne advokater og juridiske specialister har udviklet mere end 125 interaktive guides, der gør det let for alle at udforme personligt tilpassede og juridisk gyldige dokumenter, til en brøkdel af prisen hos en advokat.

Udvalget af dokumenter er meget stort og dækker både behovet til privat og erhverv. Dokumenter.dk er et perfekt værktøj til den ejerledede virksomhed, der kan spare både tid og mange penge. Læs mere om mulighederne her: www.dokumenter.dk

Asnet og BetterBoard Bestyrelsesportalen samarbejder om at gøre bestyrelsesarbejdet enkelt og sikkert. BetterBoard Bestyrelsesportalen tilbyder en portal, hvor man kan gemme alle dokumenter og al materiale, man bruger i sit bestyrelsesarbejde, så det er samlet et sted. Med portalen er alle bestyrelsens fortrolige og sensitive dokumenter sikret på ekstremt højt niveau. BetterBoard Bestyrelsesportalen og Asnet samarbejder om at formidle viden og værktøjer, der gør dit bestyrelsesabejde nemmere at tilgå.

BetterBoard er ASNET Board business partner

Få den nyeste viden direkte i indbakken

Vi vil gerne dele de seneste nyheder og relevant viden om bestyrelsesarbejde med dig. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.