Samarbejdspartnere

Mød vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder gerne med alle, der professionelt arbejder på at højne kvaliteten af bestyrelsesarbejde. Vi tror på, at det danske samfund går glip af store vækstmuligheder og virksomhedsejeren af stor gevinst grundet manglende kvalitet i bestyrelsesarbejdet. Vi samarbejder med andre organisationer og virksomheder, der har holdninger og produkter, der kan hjælpe til at højne kvaliteten af bestyrelsesarbejde i Danmark. Nedenfor finder du et udpluk af de samarbejdspartnere.

Dansk Byggeri og Asnet samarbejder om at sprede viden om værdien ved en ekstern bestyrelse blandt Dansk Byggeris medlemmer. Dansk Byggeri arbejder for, at medlemmerne kan udvikle deres virksomhed bedst muligt til gavn for beskæftigelsen, konkurrenceevnen og indtjeningen. En professionel bestyrelse kan spille en vigtig rolle i at udvikle en forretning. Derfor hjælper Asnet Dansk Byggeris medlemmer med rekrutteringen af professionelle bestyrelsesmedlemmer ved at give adgang til vores netværk samt hjælp til at finde de rette medlemmer til bestyrelser og advisory boards.

Dansk Byggeri er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for 5700 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Læs mere om Dansk Byggeri her.

logo
logo5

Asnet samarbejder med Aarhus Universitet Center for Små og Mellemstore Virksomheder om generel information om det værdiskabebde bestyrelsesarbejde samt om bestyrelsesuddannelser for SMV virksomheder ved Center for Små og Mellemstore Virksomheder.

Business Horsens og Asnet samarbejder om at formidle udbyttet ved det værdiskabende bestyrelsesarbejde samt om tilføjelsen af kvalificerede kandidater til bestyrelser og advisory boards i hos Business Horsens medlemsvirksomheder.

logo
Bestyrelsesforeningen

Asnet er medlem af Bestyrelsesforeningen og bakker op om foreningens mission om at fremme bestyrelsesarbejde med fokus på værdiskabelse og ledelse, om at bidrage til kompetenceudvikling blandt bestyrelsesmedlemmer og om at udvikle bestyrelsesarbejde som fagområde. Bestyrelsesforeningen har 500 medlemmer heraf mange af Danmarks største selskaber og erhvervsorganisationer.

Erhverv Randers og Asnet samarbejder om at formidle udbyttet ved det værdiskabende bestyrelsesarbejde samt om tilføjelsen af kvalificerede kandidater til bestyrelser og advisory boards i hos Erhverv Randers medlemsvirksomheder.

Erhverv Randers
CBS

Asnet understøtter Center for Ejerledede Virksomheder ved CBS med praktiske case virksomheder og ved at stille praktisk bestyrelseserfaring til rådighed.

Asnet bidrager til Bestyrelsesuddannelse ved Erhvervsakademi Århus med case virksomheder og deltagelse i undervisningsteam med erfaring fra bestyrelseslokalerne.

Erhvervsakademi Aarhus
Skiveegnens erhvervs- og turistcenter

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter og Asnet samarbejder om at formidle viden og erfaringer om udbyttet ved det værdiskabende arbejde i bestyrelser og advisory boards. Desuden samarbejdes der om tilføjelsen af kvalificerede kandidater til bestyrelser og advisory boards i Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenters medlemsvirksomheder.

Asnet bidrager til CBS Bestyrelsesuddannelserne med case virksomheder og deltagelse i undervisningsteam som erfaring fra bestyrelseslokalerne i bestyrelsesuddannelserne for mindre og mellemstore, ejerledede og familieejede virksomheder.

CBS-bestyrelsesuddannelserne
danskerhverv

Asnet understøtter Dansk Erhverv i arbejdet med at oplyse om udbyttet af det værdiskabende bestyrelsesarbejde, samt hjælper medlemsvirksomheder med at finde kvalificerede bestyrelseskandidater.

ErhvervSilkeborg og Asnet samarbejder om at formidle viden og erfaringer om udbyttet ved det værdiskabende arbejde i bestyrelser og advisory boards. Desuden samarbejdes der om tilføjelsen af kvalificerede kandidater til bestyrelser og advisory boards i erhverv Silkeborgs medlemsvirksomheder.

Erhverv Silkeborg_logo farvet
Danish Export Association

Dansk Eksportforening og Asnet samarbejder om at formidle udbyttet af værdiskabende bestyrelsesarbejde og netværksmuligheder samt bistår medlemsvirksomheder i at finde kvalificerede bestyrelsesmedlemmer.

kapitalbørsen1

Kapitalbørsen hjælper SMV-virksomheder med kapitalfremskaffelse og supplerende finansiering. For at sikre kapitalfremskaffelsen kræves en kompetent bestyrelse – det hjælper Asnet med. Desuden kan Kapitalbørsen hjælpe med kapitalfremskaffelse i de virksomheder, hvor Asnet har bestyrelsesmedlemmer.

BoardReports mission er at give bestyrelsen i små og mellemstore virksomheder en korrekt, relevant og værdiskabende rapportering fra ledelsen. BoardReport og Asnet samarbejder om formidling af viden, nyheder og værktøjer inden for relevant og effektiv bestyrelsesrapportering samt om besættelse af bestyrelsesposter og advisory board poster.

boardreport
Spar Nord

Kernen i Spar Nords forretningsmodel og strategi er ambitionen om at drive en enkel retailbank med fokus på almindelige privatkunder og lokalområdets små og mellemstore virksomheder.Spar Nord og Asnet samarbejder om formidling af viden og værktøjer inden værdiskabende bestyrelsesarbejde samt om besættelse af bestyrelsesposter og advisory board poster.

Vækstfonden er statens finansieringsfond. Vækstfonden fremmer vækst og fornyelse i små og mellemstore virksomheder, ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. Vækstfonden og Asnet samarbejder om formidling af viden og værktøjer inden værdiskabende bestyrelsesarbejde samt om besættelse af bestyrelsesposter.

Vækstfonden
Industri udvikling

Industri Udvikling investerer primært i danske B2B-fokuserede virksomheder med en omsætning fra 30 mio.kr. op til 300-400 mio.kr. Der investeres ikke i opstartsvirksomheder. Industri Udvikling er aldrig majoritetsaktionær. Industri Udvikling anser det for vigtigt for virksomhedens udvikling, at direktionen er betydende medejer. Industri Udvikling og Asnet samarbejder om formidling af viden og værktøjer inden for det værdiskabende bestyrelsesarbejde samt om besættelse af bestyrelsesposter.

Scandinavian Executive Institute og Asnet samarbejder for at give dig de bedste muligheder for at få en plads i fremtidens bestyrelser. Scandinavian Executive Institute tilbyder uddannelsen Executive Board Programme INSEAD med to moduler og seks dages koncentreret undervisning i et internationalt læringsmiljø på INSEAD. Du bliver udfordret og inspireret af nogle af verdens førende eksperter. Læs mere om Executive Board Programme INSEAD her.

Scandinavian Executive Institute og ASNET Board
Boardplace-logo_ASNET

Frigiv jeres tid til det værdiskabende bestyrelsesarbejde. I BoardPlace er bestyrelsens dokumenter, opgaver og aftaler samlet ét sted. Kontinuiteten sikres, der skabes overblik og et godt beslutningsgrundlag. BoardPlace og Asnet samarbejder om formidling af viden, nyheder og værktøjer inden for værdiskabende bestyrelsesarbejde i bestyrelser hvor Asnet har bestyrelsesmedlemmer.

Asnet og Board Assure samarbejder om afdækning af den personlige risiko som bestyrelsesmedlem. Board Assure er markedsleder i Danmark og tilbyder en personlig bestyrelsesforsikring der sikre dig på alle dine poster på samme tid.

Board
Dokumenter.dk

Asnet og Dokumenter.dk samarbejder om udvikling og anvendelse af bestyrelese relevante dokumenter. Dokumenter.dk´s specialister og advokater har udarbejdet mere end 150 standarddokumenter og kontrakter på både dansk og engelsk, så du nemt, hurtigt og billigt har adgang til juridiske dokumenter af høj kvalitet i Word-format. Dokumenter.dk er et perfekt værktøj til den ejerledede virksomhed. Med Dokumenter.dk får du det værktøj, der hjælper dig til at fokusere på driften af virksomheden.

Asnet og BetterBoard Bestyrelsesportalen samarbejder om at gøre bestyrelsesarbejdet enkelt og sikkert. BetterBoard Bestyrelsesportalen tilbyder en portal, hvor man kan gemme alle dokumenter og al materiale, man bruger i sit bestyrelsesarbejde, så det er samlet et sted. Med portalen er alle bestyrelsens fortrolige og sensitive dokumenter sikret på ekstremt højt niveau. BetterBoard Bestyrelsesportalen og Asnet samarbejder om at formidle viden og værktøjer, der gør dit bestyrelsesabejde nemmere at tilgå.

BetterBoard er ASNET Board business partner
Arbejdsgiverne

Asnet samarbejder med brancheforeningen, Arbejdsgiverne, der ligesom os arbejder for at skabe værdi og vækst i danske virksomheder.

Få den nyeste viden direkte i indbakken

Vi vil gerne dele de seneste nyheder og relevant viden om bestyrelsesarbejde med dig. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.