Referencer fra vores medlemmer

Det siger vores medlemmer

Vores netværk består af en masse spændende og kompetente mennesker, der har en stor interesse for bestyrelsesarbejde.

Alle har en relevant erhvervsmæssig baggrund, hvor nogen har drevet egen virksomhed, og andre har besiddet lederstillinger i spændende virksomheder gennem en årrække. På denne side kan du møde nogle af vores medlemmer og se, hvad de siger om at være en del af Asnet. Du kan også blive klogere på, hvordan andres interesse for bestyrelsesarbejde er opstået, og hvilken vej de har taget, der har ført til der, hvor de er i deres bestyrelseskarriere i dag.

Grandelag_Img_320x241px_06BW

”Jeg er utroligt glad for at være en del af Asnet og har haft stort udbytte af det. Asnet giver mig løbende inspiration, viden og værktøjer til mit bestyrelsesarbejde. Ved aktivt at deltage i arrangementerne udvides mit netværk med kompetente ligesindede medlemmer, som jeg fortroligt kan sparre med.”

– Pia Grandelag

Grandelag-bestyrelse-og-strategiudvikling2

Interviews med medlemmer

Hvordan opstår interessen for bestyrelsesarbejdet? Hvordan begiver du dig ud på den rejse det er at opbygge en karriere som bestyrelsesmedlem?

Her kan du møde nogle af vores medlemmer og høre deres historie og motivation for at gå ind i bestyrelsesarbejdet. Du kan også blive klogere på, hvordan bestyrelsesnetværket har hjulpet dem godt på vej.

Læs også vores gratis e-bog ‘Vil du udvikle dig som bestyrelsesmedlem?’ og bliv klogere på fordelene og mulighederne ved et netværk, der understøtter din udvikling som bestyrelsesmedlem. Hent e-bogen her.

Tillid er den vigtigste værdi i ethvert samarbejde

Førstehåndsindtrykket af Ebbe von Arenstorff, der er virksomhedskonsulent, bestyrelsesmedlem og medlem af advisory boards hos blandt andre CardioLab, er et menneske, der giver plads til sine medmennesker. I dette interview kan du få et indblik i Ebbes passion for...

Reference med CEO og bestyrelsesmedlem, Trine Brinch Sørensen

Har du ambitioner om at blive bestyrelsesmedlem og skabe et rum, hvor direktionen kan diskutere andet end den daglige drift? I denne video kan du møde Trine Brinch Sørensen, CEO i Lasse Larsen Huse og ASNET Board-medlem, der mener, at det engang imellem er vigtigt for...

At være medlem af Asnet har givet mig enestående muligheder for at træffe spændende mennesker…

ovehoilund

At være medlem af Asnet har givet mig enestående muligheder for at træffe spændende mennesker i spændende – ofte ejerledede – virksomheder, som udviser vilje og energi til at udvikle sig på en ledet måde, hvor der skal være styr på tingene, samtidig med at der skal være plads til sund kreativitet. Men på en måde, så der er klarhed over og taget højde for risiciene.”

– Ove Höilund

søren-niebuhr-borean

Står man med et problem, eller har man brug for sparring om et bestyrelsesmæssigt dilemma, er der altid et af de øvrige medlemmer, som er villig til at give et godt råd og dele sin erfaring.

– Frank Schou-Jensen

"Asnet-medlemmerne er erfarne virksomhedsledere, der har indsigten i at flytte virksomheder – opad, udad eller som turn around. Som Asnet-partner oplever jeg en stærk gejst og dynamik i netværket, der er rettet mod at give et skub til dansk erhvervslivs SMV’er. Vi skubber som bestyrelsesmedlemmer til især de ejerledede SMV’er og flytter dem – kærligt men bestemt – til gavn for deres værdiskabelse."

Birgitte Mogensen

"Som Danmarks største bestyrelsesnetværk, kan Asnet være med til at udbrede erfaringer og viden omkring det værdiskabende og professionelle bestyrelsesarbejde – og det vil jeg gerne være en del af."

Ebbe von Arenstorf

"For mig har Asnet været en guldgrube af viden og kompetencer. Jeg har fået et netværk af medlemmer med stærke kompetencer indenfor bestyrelsesarbejde, ledelse og en lang række specialer. Det nyder jeg godt af i mange sammenhænge både i mit arbejde som direktør og som bestyrelsesmedlem."

Helle Janderup Jensen

"Hos Asnet er jeg blevet medlem af en ”familie” af andre bestyrelsesmedlemmer. Mit væsentligste udbytte som partner i netværket er, at jeg er blevet et skarpere bestyrelsesmedlem og har fået nogen jeg kan gå til med de – sommetider alternative – udfordringer, et bestyrelsesarbejde rummer.”

Søren Kavin

”Personligt ville jeg gerne have haft kendskab til netværket meget tidligere, idet jeg er sikker på, at den værdi, der ligger i et medlemskab ville have været til stor hjælp både i mit bestyrelsesarbejde og i mit tidligere arbejde som CEO.”

Jon S. Knudsen