Jan

Holm

22607517 jan@oraps.dk Sabro

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Jeg har i hele mit aktive erhvervsliv været i tæt dialog med ejer ledere og jeg har stor forståelse for de udfordringer man som ejer leder har i hverdagen. Dialogen er altid i øjenhøjde og med stor respekt for både ejerleder og virksomhed. Stærk brancheerfaring indenfor byggebranchen og retail/wholesale kæder. Stor CFO erfaring.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Optimering af bundlinjen og udvikling af virksomheden - det kan jeg hjælpe med

Jeg tager udgangspunkt i de nøgletal og den virkelighed vi kender samt ejerlederens syn på udfordringerne og ud fra det tager jeg dialogen med ejer lederen om hvilken retning virksomheden skal udvikles for at skabe en stærkere virksomhed.

Strategi implementering - det kan jeg hjælpe med

Jeg har arbejdet meget med implementering af strategiske tiltag. Successen med implementering er ofte en kombination af at identificere de rette kompetencer internt i virksomheden, hente eksterne nødvendige kompetencer og så sikre en meget stærk og konsekvent ledelsesmæssig opfølgning på at tiltagene kommer i mål til aftalt tid, økonomi og kvalitet

Rekruttering til organisationen og bestyrelsen samt identificere relevante samarbejdspartnere - det kan jeg hjælpe med

Analyserer sammen med ejerlederen behovet for kompetencer og hjælper med at sammensætte det bedst mulige team af både interne og eksterne kompetencer til at skabe den nødvendige udvikling.

Mine generelle kompetencer

Organisationsudvikling

At identificere kompetence behovene, strukturere organisationen, rekruttere de rette medarbejdere og sikre en stærk on-boarding og efterfølgende at fastholde motivation og trivsel i organisationen.

Stærk strategisk forståelse og viden & deailviden om franchise

\"Hvis du ikke ved hvor du vil hen kommer du der sandsynligvis aldrig\". Det er vigtigt, at vi sammen får beskrevet hvor vi gerne vil hen med virksomheden og at vi kan beskrive målet og de naturlige skridt og tiltag der skal tages og nå målet. Strategi skal gøres simpelt, så alle i organisationen forstår rejsen. Udviklet og implementeret franchise.

Stor regnskabsmæssig forståelse & en pragmatisk tilgang til økonomi

Jeg ser vigtigheden i at bruge erfaringerne fra fortiden (både de gode og de knap så gode) til at udarbejde planer for fremtiden som kan fungere og hænge sammen samtidig med at der er realisme bag. Stor erfaring med Detailhandelen & byggebranchen.

Min bestyrelses erfaring

Dana Vinduer A/S, bestyrelsesformand 2011-2016. Etrader A/S, bestyrelsesmedlem, 2009-2011. Inova Trader Aps, bestyrelsesmedlem, 2010-2011. Phønix Tag, 12 bestyrelsesposter, formand/medlem 2004-2011. Enavate Europe ApS, 2021-NU