Jan Holm

+45 22 60 75 17
jan@oraps.dk
Sabro
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Arbejder struktureret pragmatisk og løsningsorienteret og har fokus på at sikre en åben, ærlig og direkte dialog i øjenhøjde.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Dana Vinduer A/S, bestyrelsesformand 2011-2016. Etrader A/S, bestyrelsesmedlem, 2009-2011. Inova Trader Aps, bestyrelsesmedlem, 2010-2011. Phønix Tag, 12 bestyrelsesposter, formand/medlem 2004-2011.
Bestyrelsesuddannelse Bestyrelsesuddannelse med fokus på SMV, Aarhus Universitet, 2014-2015.
Personlige egenskaber Åben, ærlig, direkte, struktureret, målrettet / resultatorienteret, fokuseret.
Strategiske Kompetencer Jeg har en praktisk orienteret og pragmatisk tilgang til strategi og forretningsudvikling. Erfaring med udvikling og drift af franchise koncept indenfor byggebranchen.
Funktionskompetencer Rekruttering til bestyrelsen. Strategisk forretningsudvikling. Økonomistyring, Controlling og benchmarking. Økonomirapportering & analyser. Projektledelse. Entreprisestyring. Franchisekoncepter.
Implementeringskompetencer Jeg har som CFO i en række virksomheder haft ansvaret for rigtig mange implementeringsprojekter. Eksempelvis projekter med implementering er nyt IT systemer, turn around planer, franchise koncept m.v.
Branche erfaring Byggeri, entreprenør, byggebranchen, detail, retail / detailhandel, wholesale og produktionsvirksomhed,
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Jeg har i egen virksomhed fokus på hands on assistance til virksomheder med fokus på strategisk forretningsudvikling og økonomisk støtte og sparring på CFO niveau & bestyrelsesrekruttering.