Klaus Bendixen

+45 60 20 45 46
kb@scr.dk
Randers C
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Erfaring som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i forskellige selskaber. Kender til de særlige vilkår i ejerledede virksomheder. Repræsentantskabsmedlem i DJØF og bestyrelsesmedlem i CA.
Bestyrelsesuddannelse Board Governance.
Personlige egenskaber For mig er det væsentligt at være i sammenhænge, hvor jeg bidrage til yderligere virksomhedsudvikling. Jeg har det bedst i situationer som kræver analyse,, organisering og implementering.
Strategiske Kompetencer Via en god forståelse af centrale virksomheds problemstillinger, er jeg i stand til at stille skarpt på væsentlige udviklingstiltag for at sikre fremdrift. Har ledet strategiudviklings processer
Funktionskompetencer Salg, HR, økonomi, produktudvikling. Leder med personaleansvar og med reference til bestyrelse
Branche erfaring Som managementkonsulent har jeg erfaring fra mange brancher, hvor jeg har arbejdet med strategiudvikling, salgsudvikling, lederudvikling samt rekruttering og udvælgelse (search & selection).
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
10-49

SCR har i mere end 30 år hjulpet virksomheder i Danmark med at rekruttere IT-medarbejdere. Historien forpligter, og vi ved, at rekruttering er en tillidssag. Vi er diskrete og ærlige.