Karina Boldsen

+45 22 65 67 14
kb@karinaboldsen.com
Aarhus C
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Vi hjælper blandt andet vores kunder med rådgivning i forhold til: Etablering af bestyrelser, rekruttering til bestyrelser, business mentoring forløb, generationsskifte, foredrag og rådgivning. Vores mål er at skabe forretningsudvikling, der ka...

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring 15 års erfaring fra mere end 30 bestyrelser.
Bestyrelsesuddannelse Formandsuddannelsen: Board Assure (2018)Bestyrelsesuddannelse i den finansielle sektor.(2015 )Chairperson :Board Governance A/S (2013 - 2014). Formands Udd. Aarhus Uni 2015
Personlige egenskaber Strategisk, analytisk, målorienteret, fokuseret på hvad virksomheden kan rumme og i hvilken takt. Flair for det gode bestyrelsessamarbejde. Jeg sidder ikke i en bestyrelse jeg arbejder i den!
Strategiske Kompetencer Bestyrelsesledelse, ejerskifte, generationsskifte, kapitalfremskaffelse og bestyrelsesudvikling.
Funktionskompetencer Strategi, Ledelse, forretningsudvikling, HR, Digitalisering, FInans
Implementeringskompetencer Implementering af strategi, opfølgning på strategi og vurdering af organisationens eksekveringsevne.
Branche erfaring Bredt
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
3-9

Aros Board er en rådgivningsvirksomhed med speciale i: Strategi, bestyrelsesarbejde, bestyrelsessammensætning, advisory boards og bestyrelsesuddannelser.