Ellen

Vestergaard

22733858 emv@virk-raad.dk Herning

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Jeg brænder for sparring af ejerledede smv-virksomheder. Min baggrund er en uddannelse som statsautoriseret revisor og partner i et par af de største revisionsvirksomheder. Jeg har altid arbejdet med ejerledere og har derfor også god indsigt i de udfordringer, de står med. De har normalt mange kasketter på, og ledelsesopgaven er kun et bijob.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Økonomi

Vurdering af de økonomiske og likviditetsmæssige konsekvenser af forskellige planer. God til at gennemskue fremlagte tal. God til at gennemskue økonomiske tal.

M&A

I dag består en del af mit arbejde med køb og salg af virksomheder. Tidligere har jeg som revisor også arbejdet især med køb af virksomhed.

Strategi

Jeg kan godt lide at arbejde strategisk, og jeg nyder at gøre det i samarbejde med ledelsen og de andre medlemmer af bestyrelsen. Ved at udnytte hinandens viden kan man opnå en rigtig god brain storming at arbejde vider med.

Mine generelle kompetencer

Finansiering

Jeg er vant til at forhandle finansiering, og jeg ved hvad bankerne kræver og kan hjælpe med at udarbejde materiale til behandling af en lånesag. Jeg har indblik i de vilkår, som finansieringskilderne kræver.

Salg

Jeg har i min revisortid haft ansvaret for salget på kontoret. Derfor har erfaring med såvel selv at sælge som at lede medarbejdere inden for denne disciplin.

Hurtig til at gennemskue de specielle forhold i ny branche

Har arbejdet med mange forskellige brancher og kan derfor let forstå branchespecifikke forhold. Jeg interesserer mig ikke kun for tallene i en virksomhed. Det er når man kommer ud i maskinrummet, at man fornemmer, hvilken kultur og hvilke udfordringer der er.

Min bestyrelses erfaring

Jeg er medlem af to virksomhedsbestyrelser og et advisory board. Branchemæssigt er der tale om en producent af byggematerialer, en håndværksvirksomhed og en tekstilvirksomhed med produktion i udlandet. Hertil kommer at jeg arbejder i nogle frivillige bestyrelser. Som revisor har jeg deltaget i bestyrelsesmøderne hos en del af kunderne.