Søren

Fohlmann

22912000 soren@fohlmann.com Odense SV

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Jeg arbejder som selvstændig rådgiver inden for reklame, markedsføring, salg og kommunikation. Ligeledes arbejder jeg med fysiske netværk og facilitering. Gennem mere end 20 år har jeg drevet egen virksomhed med både køb og salg af virksomheder, ligesom jeg i en række virksomheder fungerer som ekstern konsulent.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Salg

Jeg har gennem hele min karriere arbejdet aktivt med salg herunder salgsledelse, coaching og opbygning af salgsystemer. Dog kun i Danmark. Salg kan være svært, men også sjovt, hvis man gør det på den rigtige måde. Jeg tager gerne ansvar for at bygge salgsorganisationen op og tage aktiv del i processen.

Reklame & marketing

Jeg har stærke kompetencer inden reklame og marketing efter primært at have arbejdet på forskellige reklamebureauer. Dette arbejde har været både på det strategiske og operationelle plan for både større B2B- og B2C-virksomheder. Jeg formår at lave både marketingplanen og give råd og vejledning til at implementere den i organisationen.

Strategiarbejde

For en lang række virksomheder har jeg arbejdet med alle former for forretnings-, vækst- og markeringstrategier. Oftest med udgangspunkt i et strategiseminar med mig som facilitator eller indlægsholder. Det sværeste med strategi er at komme godt igang, men mange års erfaring siger mig, at vi kan komme meget langt, hvis der er struktur på arbejdet.

Mine generelle kompetencer

Forståelse for SMV-segmentet

Som virksomhedsejer gennem mere end 20 år har jeg den fulde forståelse for, hvordan det er at være ejerleder på godt og ondt. Jeg forstår, at drift og hverdag fylder meget, og det er ikke spændende at få lektier for. Med min tilstedeværelse kommer du ikke til at lave hele arbejdet selv, da jeg vil tage ansvar og bistå dig i hele processen.

Løbende sparring i hverdagen

Daglig drift spiser strategi til morgenmad, siger et gammelt ordsprog. Med mig ved bordet får du løbende sparring og ledelse - også mellem møderne. Ofte kan ejerledere være ensomme i jobbet, så frekvente opringninger og fysiske besøg mellem bestyrelsesmøderne kan gøre en verden til forskel.

God energi og et friskt pust

Jeg er god til at stille spørgsmål. Ikke for spørgsmålenes skyld, men for at finde ind til netop de tanker, ønsker og forventninger, som er i ejerlederens hoved. Det der synes helt oplagt kan tage en drejning, hvis man indimellem stiller spørgsmålet hvorfor. Det vil jeg hjælpe dig med med det ene formål at hjælpe med at tage den rigtige beslutning.

Min bestyrelses erfaring

Bestyrelsesmedlem i ASNET, repræsentantmedlem i Energi Fyn, repræsentantmedlem i Sparekassen Danmark, bestyrelsesmedlem i Erhvervsklub Fyn, tidl. formand for Totalbankens repræsentantskab, tidl. bestyrelsesformand i Salgs- og Reklameforeningen Fyn, tidl. bestyrelsesmedlem i Dansk Flise Lager og tidl. advisory board medlem i IMPERIA.