Renè

Sørensen

20817421 renelund1968@gmail.com Ringsted

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Jeg bruger mine mere end 30 års erfaring som direktør i den finansielle sektor og 15 års erfaring fra drift af egen virksomhed, som grundlag for mit arbejde i bestyrelser, advisory board og rådgivning af virksomhedsledere.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Økonomi

Med min baggrund fra den finansielle sektor har jeg en stærk økonomisk indsigt, som jeg i mit bestyrelsesarbejde blandt andet bruger til, at sikre en økonomisk overblik, styring og optimale betingelser hos de finansielle samarbejdspartnerne.

Ledelses sparring

Jeg bruger mine ledelses kompetencer fra ledelse på excecutiv niveau, til at sikre en åben og målrettet dialog med ejerlederen. Sparringen er ofte på ugebasis og spænder ofte over fokus områder som øget digital tilstedeværelse, økonomisk opfølgning, salg, rapportering og eksekvering af de lagte strategier.

Professionalisering af bestyrelsesarbejde

Jeg bruger min erfaring til at sætte sætte struktur og mål på bestyrelsesarbejdet. Blandt ved, at sammen sætte bestyrelser med den rigtige blanding af kompetencer, arbejde med årshjul og strategier.

Mine generelle kompetencer

Køb og salg din virksomheder

Jeg har deltaget i flere virksomhedssalg og kan derfor bidrage med indsigt i forberedelse af virksomheden til salg, facilitere og sparre med ejerlederen om salget, samt deltage i forhandling med rådgivere og potentielle købere.

Strategi

eg har som bestyrelsesformand været med til at facilitere strategiprocesserne i ejerledet virksomheder. Resultatet af processerne spænder fra beslutninger om indtrængning på nye markeder med nye produkter, øget digitalisering og beslutning om optimering med henblik på salg.

Digitalisering

Som direktør for Nykredit Direkte har jeg været dybt involveret i udvikling af bankens digitale platform til kundebetjening. Og via mit arbejde med digitalt salg i virksomheder som Wiosoft (IT programmer til materielstyring), Admind (tidsstyring, POS systemer og løn programmer) og Guldfuglen (detailhandel) har erfaring med digital markedsføring.

Min bestyrelses erfaring

Bestyrelsesformand, Bestyrelsesmedlem, Advisory Board